ÇunkBenYuşa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Alttaki yeşilden bahsediyorsan bu ölü piksel den çok arıza gibi gözüküyor.Bilgisayarı şimdi açtım böyle bir şey farkettim sanki çizgi var gibi birde pixcel testine girdim ne göreyim bu nedri arkadaşalr şerit şeklidne pixcel mi ölürmüş ?
Ne gibi bir arıza meselaAlttaki yeşilden bahsediyorsan bu ölü piksel den çok arıza gibi gözüküyor.
Deme lan öyleBu daha çok ölü monitör gibi
Bu çizgiler 1 ile başlar yüzlerce artabilir. Fabrikasyon hatası iade edin 15 gün dolmadiysaNe gibi bir arıza mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu olsa olsa piksel değil ölü çizgi olur
Bu çizgiler 1 ile başlar yüzlerce artabilir. Fabrikasyon hatası iade edin 15 gün dolmadiysa
O zaman vedalaşma zamanı yakın diyelimHocam ne 15 günü 4 yıldan fazla oldu belki 5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşam pc yi bir açtım ahanda böyle
Neyden olur mesela hocam ve ilerler mi ? Yaşar mı tedavisi var mıdırpanel arizasi
Teşekkür ediyorum yakın zamanda taşındım bundan kaynaklı olabniir evetMonitör ve ekran kablosunu birbirine bağladığınız kabloyu çıkartıp dikkatlice ve sıkıca tekrar takın. Gevşeme, oynama yapmış olabilir. Yakın zamanda kasanızın içini açtıysanız ekran kartınızın slotuna tam oturduğundan emin olun.
Bu hata ya kablo ya da ekran kartı hatası diye düşünüyorum. Bu ikisi gevşek ya da arızalı olabilir.
2 problemden olur ya ekran kartıdan yada monitorun panelden ama muhtemelen panel arizasi ama gene şansını dene ekran kartı sürücülerini ddu ile kaldırıp tekrar kur hdmi yada dp kablonu değiştirmeyi deneNeyden olur mesela hocam ve ilerler mi ? Yaşar mı tedavisi var mıdır