Neler Yeni

Yardım Ölü piksel ve ıps glow hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ekranda bazı sorunlar farkettim emin olmak için yazıyorum bu sorunlar garanti kapsamına girer mi garantiye vermeye değer mi? En sonki fotoğraftaki ölü piksel gibi değilde bir toz lekesi gibi duruyor ve uzaktanda belli oluyor sanki panelin içinde toz kalmış gibi diğer konuya gelecek olursam o büyük ihtimalle ıps glow çünkü açıdan açıya değişiyor sabit değil ve o kadar rahatsız etmiyor sonuçta çok ince çerçeveli bir cihaz yapacak bir şey yok cihazım Acer aio aspire s27 1755 teşekkür ederim şimdiden yanıtlarınız için iyi geceler
IMG_4904.jpeg
IMG_4898.jpeg
IMG_4900.jpeg
IMG_4905.jpeg

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
Ölü piksel değil de toz gibi görünüyor. IPS glow rahatsız etmiyorsa sorun değil. Ama biraz fazla gibi görünüyor ama kamera da beni yanıltıyor olabilir. Toz olayıda size kalmış bir durum. Sanırım ben değişim isterdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü piksel değil de toz gibi görünüyor. IPS glow rahatsız etmiyorsa sorun değil. Ama biraz fazla gibi görünüyor ama kamera da beni yanıltıyor olabilir. Toz olayıda size kalmış bir durum. Sanırım ben değişim isterdim.
Sağolun cihaz bugünü sayarsam 3 günlük bu tür şeyler olması can sıkıcı oluyor. Acerin satış sonrası desteği galiba çok iyi değilmiş ama bilmiyorum şansımı denerim yeni ürünle değişimi olursa olabilir ama tamir vs gibi seçenekleri düşünmüyorum gitmesi gelmesi olsun geldiğinde bambaşka bir sorun çıkarsa gibi endişelerim var.

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
Mesafeli satış sözleşmesi bu konuda çok açık. Beğenmediğiniz ürünü herhangi bir gerekçe sunmaksızın iade edebilirsiniz, NOKTA. Ürün içinize sinmediyse doğrudan iade edin. Hatta ekran içerisinde toz var, ürün bariz ayıplı kabul edilebilir. Ama siz bu toplara girmeden ve gerekçe bildirmeden, geldiği gibi kutulayın ve iade edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesafeli satış sözleşmesi bu konuda çok açık. Beğenmediğiniz ürünü herhangi bir gerekçe sunmaksızın iade edebilirsiniz, NOKTA. Ürün içerisine sinmediyse doğrudan iade edin. Hatta ekran içerisinde toz var, ürün bariz ayıplı kabul edilebilir. Ama siz bu toplara girmeden ve gerekçe bildirmeden, geldiği gibi kutulayın ve iade edin.
Doğru aslında direk iade hakkım var. Ayrıca birde şu var satıcı ürün açıklamasında Windows 11 Home olarak belirtmiş her mağazada her satış sitesinde ama ürün W11 home single language olarak geldi bu iade işlemi yaparken işime yarayabilir mi? Olurda Satıcı zorluk çıkarırsa diye

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Cemil Ciger
Doğru aslında direk iade hakkım var. Ayrıca birde şu var satıcı ürün açıklamasında Windows 11 Home olarak belirtmiş her mağazada her satış sitesinde ama ürün W11 home single language olarak geldi bu iade işlemi yaparken işime yarayabilir mi? Olurda Satıcı zorluk çıkarırsa diye
O konuda bilgim yok maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
IPS glow çok fazla, bu şekilde olması lazım.

Alıntıyı görüntüle
Bu attığınız resimdeki ürün nedir daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Kamera ayarlarında bir değişiklik yaptınız mı hocam sanki ekran kapalı gibi valla baya temiz görünüyor o zaman bendeki baya fazla dediğiniz gibi ben forumlarda daha fazla olanları gördüm bendeki iyi diyordum ama böyle olması gerekiyor demekki sıkıntı var sağolun

The Semih

80+ Gold
Bu attığınız resimdeki ürün nedir daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Kamera ayarlarında bir değişiklik yaptınız mı hocam sanki ekran kapalı gibi valla baya temiz görünüyor o zaman bendeki baya fazla dediğiniz gibi daha fazla olanları gördüm bendeki iyi diyordum ama böyle olanıda varsa sıkıntı sağolun
Henüz elime ulaşmayan monitör hocam bende sipariş verdim internetten test videosundan çektim görüntüyü, MSI MAG 275F model 276F de var ikisinide araştır istersen.

Geçen cuma kampanyadan aldım 4500TL ye şimdi indirimi bitmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Henüz elime ulaşmayan monitör hocam bende sipariş verdim internetten test videosundan çektim görüntüyü, MSI MAG 275F model 276F de var ikisinide araştır istersen.

Geçen cuma kampanyadan aldım 4500TL ye şimdi indirimi bitmiş

Tamamdır şimdi oldu bende baya şaşırmıştım :D ama yinede videoda olsa attığınız ürünün kalitesi belli oluyor gayet iyi ama ben monitör bakmıyorum hocam o yüzden pek işime yaramaz linkler sağolun yinede monitör alacak olursam bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,377
Üyeler
161,990
Son üye
Musti3169
Top Bottom