Neler Yeni

Ölü pikseli olan monitör bozuk mudur?

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Monitörümü alalı 5 ay oldu.İlk aldığımda fark ettim 2 ölü pikseli.Aradım incehesabı onlar asus'u arayın dediler aradım konuştum,5'ten fazla olmadıkça garanti kapsamına girmiyormuş.Neyse idare edeyim dedim.Ama aldığımdan beri görüntü kalitesi berbat oyunlarda,net değil görüntü bir kere normal youtube videoları da net değil,oyunlarda pikselleşme çok fazla var.Ne yapacağımı şaşırdım.Sorunu pc'de arıyorum,benimle aynı parçaları kullananan başka birinin yaptığı ayarları AMD Radeon Software'de yapınca bulanık oyun ve çok kötü.Sizce monitörümde mi sorun?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Monitörümü alalı 5 ay oldu.İlk aldığımda fark ettim 2 ölü pikseli.Aradım incehesabı onlar asus'u arayın dediler aradım konuştum,5'ten fazla olmadıkça garanti kapsamına girmiyormuş.Neyse idare edeyim dedim.Ama aldığımdan beri görüntü kalitesi berbat oyunlarda,net değil görüntü bir kere normal youtube videoları da net değil,oyunlarda pikselleşme çok fazla var.Ne yapacağımı şaşırdım.Sorunu PC'de arıyorum,benimle aynı parçaları kullananan başka birinin yaptığı ayarları AMD Radeon Software'de yapınca bulanık oyun ve çok kötü.Sizce monitörümde mi sorun?
benim bildiğim ölü pixel bu tarz sorunlar yapmaz ama tam bir bilgim yok

ELECTUS

80+ Silver
Hocam garantiye verin bence

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Monitörümü alalı 5 ay oldu.İlk aldığımda fark ettim 2 ölü pikseli.Aradım incehesabı onlar asus'u arayın dediler aradım konuştum,5'ten fazla olmadıkça garanti kapsamına girmiyormuş.Neyse idare edeyim dedim.Ama aldığımdan beri görüntü kalitesi berbat oyunlarda,net değil görüntü bir kere normal youtube videoları da net değil,oyunlarda pikselleşme çok fazla var.Ne yapacağımı şaşırdım.Sorunu PC'de arıyorum,benimle aynı parçaları kullananan başka birinin yaptığı ayarları AMD Radeon Software'de yapınca bulanık oyun ve çok kötü.Sizce monitörümde mi sorun?
5den fazla değilse garanti kapsamıyor aşırı saçma değil mi? Senin sıkıntın mı sanki ölü piksel. Asus neden böyle bir şey yapmış ki.

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantiye verin bence
Bende 2 ölü piksel var 5 tane olmadıkça garanti kapsamına girmezmiş,tüketici haklarına başvurun dediler de nasıl işliyor bu tüketici hakları?

ELECTUS

80+ Silver
Bende 2 ölü piksel var 5 tane olmadıkça garanti kapsamına girmezmiş,tüketici haklarına başvurun dediler de nasıl işliyor bu tüketici hakları?
O konuyu bilmiyorum hocam.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ölü pikselle alakası yok bulanık ve kötü görüntünün.

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör aşırı ısınıyor bide elimle monitörün alt kısmına dokunduğumda 2 saniye tutamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü pikselle alakası yok bulanık ve kötü görüntünün.
Ne ile alakası olabilir?Monitör değiştirdim değiştirmeden önce yoktu

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam satıcının sözleşmelerine vs. Bakılır THH’de ama net sonuç alamazsınız bana göre çünkü kendilerinden çok emin bir şekilde THH başvurun demişler. Haksız olsalar gönderin garantiye derlerdi. Demem o ki sözleşmelerinde 5 ölü pixel yazıyordur ona ithafen söylemişlerdir THH gidin diye THH çok uzun sürüyor ve baya uğraştırıyor açıkçası sonuç da alamazsınız. Boşuna vaktinizi harcamayın ama ölü pikselle alakası yok onun bence, çünkü ölü pixel git gide çoğalır ve 5 tane olduğu zaman garantiye gönderirsiniz ama durum öyle değil ki sizin hocam. 5 ay olmuş yani.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Monitör aşırı ısınıyor bide elimle monitörün alt kısmına dokunduğumda 2 saniye tutamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne ile alakası olabilir?Monitör değiştirdim değiştirmeden önce yoktu
Monitörle alakalı olabilir. Ama ölü pikselle alakası yok. Görüntü kablosunu da kontrol edin.

Silentac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ali Cihan
Monitörle alakalı olabilir. Ama ölü pikselle alakası yok. Görüntü kablosunu da kontrol edin.
Bir DP bir de HDMI kablosuyla geldi ikisinde de aynı sorun var,oyunlar net değil.Size şöyle bir video göstereyim kendi çektiğim

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,100
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter