Neler Yeni

Ölü Pikseller Hakkında

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar aoc monitörümü alalı 6 ay oldu ve dün bir bakayım dedim sadece kırmızı renkte en solda 1 adet siyah piksel gördüm diğer renklerde yok dediğim gibi sadece kırmızı piksel de 1 adet var bu yarı ölü piksel falan mı oluyor? Benim bildiğim ölü piksel her renkte o noktada gözükmesiydi sanırsam. 1 ölü piksel garantisi var monitörün 2 sene garantili zaten ama bu benim için hiç sorun değil görünmüyor çünkü ve sırf bunun için yollarsam 2 3 hafta beklemek istemiyorum.

Sizce artar veya artmaz şans işi sonuçta 1 sene sonunda göndersem daha mantıklı olmaz mı? :) Teşekkürler...

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hocam kendi monitörümde de var.3 ay önce almıştım ölü piksel en sağda. Yani siz hatırlatmasanız unutmuştum. Hiç artmadı. Riski var mıdır bilemem ama bende artmadı.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kendi monitörümde de var.3 ay önce almıştım ölü piksel en sağda. Yani siz hatırlatmasanız unutmuştum. Hiç artmadı. Riski var mıdır bilemem ama bende artmadı.
Beyaz veya siyah panelde olsa göze çok vururdu gönderirdim zaten ama benimkide sadece kırmızı da en solda monitörün bittiği yerde xD
Sanırsam 1 1.5 yıl doldurdugunda bitmesine yakın göndersem daha sağlıklı olur

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Fix stuck pixel şeklinde siteler var tek renkte takılı kalıyorsa falan işine yarıyabilir benim de yeni aldığım monitörde yeşil bir nokta var 30 40 dakika çalıştıktan sonra yok oluyor

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Beyaz veya siyah panelde olsa göze çok vururdu gönderirdim zaten ama benimkide sadece kırmızı da en solda monitörün bittiği yerde xD
O zaman ben olsam pek uğraşmazdım. Bende her renkte var ona rağmen kenarda olduğu için farketmiyorum. Ekran neredeyse hiçbir zaman kırmızı olmayacağından hiç görmezsiniz muhtemelen.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Aynen öyle kırmızıda olması biraz aizin şansınıza olmuş yoğun olarak görülcek bi renk değil

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Furkan Enes Kaplan
aynı sorun bende de var kırmızı renkte bir adet ölü piksel ama sorun teşkil etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
muammer kaplan
Arkadaşlar aoc monitörümü alalı 6 ay oldu ve dün bir bakayım dedim sadece kırmızı renkte en solda 1 adet siyah piksel gördüm diğer renklerde yok dediğim gibi sadece kırmızı piksel de 1 adet var bu yarı ölü piksel falan mı oluyor? Benim bildiğim ölü piksel her renkte o noktada gözükmesiydi sanırsam. 1 ölü piksel garantisi var monitörün 2 sene garantili zaten ama bu benim için hiç sorun değil görünmüyor çünkü ve sırf bunun için yollarsam 2 3 hafta beklemek istemiyorum.

Sizce artar veya artmaz şans işi sonuçta 1 sene sonunda göndersem daha mantıklı olmaz mı? :) Teşekkürler...
Hocam bendede mavide var. Ölü piksel çıktığı için şanssız mavide olduğu için şanslıyım galiba XD çoğalma oldumu sizde?

Top Bottom