ÖLÜ PİKSELMİ BAŞKA BİRŞEYMİ?

raivis

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selamünaleyküm 27 inç 2k bir monitör aldım ışık sızması , ghosting vs hiçbir sorunu yok sadece küçücük silüet benzeri bir şey var pikselinde ölü pikselede benzemiyor sıkışmış pikselede benzemiyor IPS panel zaten ne olduğunu anlamadım çok zor farkediliyor sağ alt kenarda,zaten oyunda fln odaklanmazsan orayı görmüyosun sizce nedir,resimlerde dibinden çekip zoom yaptım yoksa gerçekten küçük bir şey sırf bu şey yüzünden iade edilirmi şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_20260325_113511.webp
    IMG_20260325_113511.webp
    530.6 KB · Hit: 23
  • IMG_20260325_113457.webp
    IMG_20260325_113457.webp
    245.2 KB · Hit: 22
Aleyküm selam, piksel sorunu gibi durmuyor, muhtemelen üretim bandında filmler arasına girmiş bir toz zerreciği olabilir. Aldığın yer problem çıkarmayacaksa değişim veya iade isteyebilirsin.

Aleyküm selam, piksel sorunu gibi durmuyor, muhtemelen üretim bandında filmler arasına girmiş bir toz zerreciği olabilir. Aldığın yer problem çıkarmayacaksa değişim veya iade isteyebilirsin.
hocam medıamarkt tan almıştım sorun çıkrmazlar sanırım ama böyle kullanmayı düşünüyorum küçücük bir tozda olabilir bilmiyorum ama hem iade süreci hemde yeni gelen monitör nasıl çıkıcak bilemediğim için kullanmak daha mantıklı gibi zaten asus türkiye garantisi vardı en kötü sorun büyürse yollayabilirim , sizede teşekkürler cevabınız için.

Geri