Neler Yeni

Oluşturduğum sistem nasıl ?

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
kasa ve psu kesinlikle değiştirin attığınız ssd olarak adata su 750 kullanıyorum ben çok memnunum tavsiye ederim pny markası hakkında pek bilgim yok internetde de çok incelemesi mevcut değil ve bir kaç kullanıcı önermemiş bence değiştirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

site tamamen güvenli kendi sistemimi ordan aldım ayrıca sadece 1 günde geldi ve müşteri hizmetleri çok iyi sisteminizi iade edip benim attığımı atın

emin olun o sistemin ssd sinin okuma yazma hızları düşücek kasanın soğutması yeterli gelmiyecek ekran kartı ısınacak işlemci yayın yaparsanız yetersiz kalacak psu sıkıntı çıkaracak kesinlikle iade edin
Peki çok teşekkür ederim benim için radikal bir karar oldu bir daha danışmadan iş yapmayacağım, tekrardan çok teşekkür ederim.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Peki çok teşekkür ederim benim için radikal bir karar oldu bir daha danışmadan iş yapmayacağım, tekrardan çok teşekkür ederim.
rica ederim hayırlı olsun adınıza sevimdim :D

ayrıca itopyanın müşteri hizmetleri kötüdür sıkıntı yaşasaydınız düzeltmeniz aylar alırdı

Top Bottom