Neler Yeni

Oluşturulan profil için her şey tekrar mı indirilmeli

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Arkadaşlar elimdeki sistemi arkadaşa bir süreliğine bırakacağım ama farklı bir profil açtım onun için ancak problem şu benim indirdiğim oyunları tekrar indirmeden onun erişmesi mümkün mü?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Burak
Arkadaşlar elimdeki sistemi arkadaşa bir süreliğine bırakacağım ama farklı bir profil açtım onun için ancak problem şu benim indirdiğim oyunları tekrar indirmeden onun erişmesi mümkün mü?

Mumkun, altta kendi hesabinin Desktop'i icerisindeki dosyalari onun Desktop'ina atarsan o da erisir veya oyunlarin kurulu oldugu dizine gideceksin, oyunu baslatan .exe 'e sag tik yapip masaustune gonder'e basacaksin.

C:\Users\*kullanıciadin*\Desktop

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mumkun, altta kendi hesabinin Desktop'i icerisindeki dosyalari onun Desktop'ina atarsan o da erisir veya oyunlarin kurulu oldugu dizine gideceksin, oyunu baslatan .exe 'e sag tik yapip masaustune gonder'e basacaksin.

C:\Users\*kullanıciadin*\Desktop
hocam anlayamadım nasıl yani ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Burak
Benim windows hesabimin adi Burak, sizinki ornegin diyelim Windows.

C:\Users\Windows\Desktop altina girdiginizde sizin masaustunuzdeki her sey gorunuyor. Yani oyunlariniz kurulu, oyunlarinizin kisayolu da masaustunuzdedir diye varsayiyorum. Bunun altindaki seyleri kopyalayip arkadasinizin \Desktop klasoru icerisine atarsaniz onun da masaustunde gorunur.

1732220663970.png

Ama derseniz ki, benim masaustumde oyunlar yok ben arama kismina oyunun adini yaziyorum direkt cikiyor, arkadasim da Windows aramasina yazinca ciksin;
O durumda asagidaki Programs dizinini alip arkadasinizin profiline atmaniz lazim.

C:\Users\**kullaniciadi**\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

1732220780353.png

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord