Neler Yeni

OMEGA LEGEND aldım sonunda :)

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Güle güle kullan :)

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hayırlı olsun.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Sağolun varolun arkadaşlar :) sistem hakkında neler dersiniz, her fikre çok ihtiyacım var şu an :D
Sistem güzel bilgisayar gelince yapilmasi gerekenleri yaptiktan sonra sana sadece kullanmak düşüyor

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hayırlı olsuuunnn. Attan arabaya geçtin demek :D

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Çooook uzun bekleyiş sonunda bu sistemi alabildim arkadaşlar, sistem hakkındaki düşünceleriniz neler, hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu :D 10 yıllık bilgisayardan sonra çok büyük umutlarım var, inşallah mutlu olurum
hayırlı olsun
bende 6 yıllık laptopumu bırakıp masaüstü geçtim
o ilk 1 2 haftanın verdiği haz mutluluk düşük sistemli oyun aramama lüksü gerçekten mükemmel

echoes

80+ Bronze
Sistem güzel bilgisayar gelince yapilmasi gerekenleri yaptiktan sonra sana sadece kullanmak düşüyor
Neler yapicam hiç bilmiyorum ki yardim eder misin :( 10 sene önce de vatan'dan toplatmiştik ben bir şey yapmamistim hiç hazırdı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsuuunnn. Attan arabaya geçtin demek :D
Aynen inşallah öyle bi şey olcak kardeşim😄🙏
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun
bende 6 yıllık laptopumu bırakıp masaüstü geçtim
o ilk 1 2 haftanın verdiği haz mutluluk düşük sistemli oyun aramama lüksü gerçekten mükemmel
Valla sadece lol dışında bir şeyler oynayabilece olacağımi düşünmek bile o kadar heyecanlandiriyo ko şu an😄 çok sağol kardeşim sen de güle güle kullan:)

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Neler yapicam hiç bilmiyorum ki yardim eder misin :( 10 sene önce de vatan'dan toplatmiştik ben bir şey yapmamistim hiç hazırdı :(
Forumda bir cok konu var hepsinde birileri açıklamış oluyor ama ben yinede kisaca anlatayım ekran karti buyuk ihtimalle montajsiz gelecek onu videolari izleyerek kolayca montajlayabilirsin. Biosdan ram frekansina bak bir de bios guncel degilse guncellemen lazim. Onun disinda ekran karti driverleri guncel degilse onları guncelledikten sonra sanirim bir sey kalmıyor

echoes

80+ Bronze
Forumda bir cok konu var hepsinde birileri açıklamış oluyor ama ben yinede kisaca anlatayım ekran karti buyuk ihtimalle montajsiz gelecek onu videolari izleyerek kolayca montajlayabilirsin. Biosdan ram frekansina bak bir de bios guncel degilse guncellemen lazim. Onun disinda ekran karti driverleri guncel degilse onları guncelledikten sonra sanirim bir sey kalmıyor
Allah, yandım :( ekran kartını takınca kabloları bi yerlere takmam filan gerekiyo mu :( bunlardan ve diğer dediklerini yapamamaktan korkuyodum işte sistem alınca :(

Top Bottom