Neler Yeni

Omen 17 boşta 70 80 derece

DeathDred

80+
Reaksiyon skoru
0
Laptop daha 20 25 günlük henüz düne kadar bir sorun yoktu birşeyde indirmedim cihaz googlede 80lere kadar çıkmaya başladı. Kaspersky den taratıyorum virüs yok diyor. Görev yötecisindende anlamadım . normalde cihaz masaüstünde 35 derecce civarı olurdu 50 altına düşmüyor şuan ne yapmam gerek? Oyunlarda mesela 70 i pek geçmiyor sorun ne anlamadım bir iki gün önce omen gaming hub a güncelleme geldi pc biraz şaşırmaya başladı gibi hissediyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-07 152639.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-07 152639.webp
    121.5 KB · Hit: 11
Laptop daha 20 25 günlük henüz düne kadar bir sorun yoktu birşeyde indirmedim cihaz googlede 80lere kadar çıkmaya başladı. Kaspersky den taratıyorum virüs yok diyor. Görev yötecisindende anlamadım . normalde cihaz masaüstünde 35 derecce civarı olurdu 50 altına düşmüyor şuan ne yapmam gerek? Oyunlarda mesela 70 i pek geçmiyor sorun ne anlamadım bir iki gün önce omen gaming hub a güncelleme geldi pc biraz şaşırmaya başladı gibi hissediyorum.
Hocam anlattıklarına bakılırsa yazılımsal bir sorun gibi duruyor arkaplanda bir şey sistemi yiyor bu durumlarda fanlar çalışır ve ısınmaya başlar.
Omen Hub yazılımını temiz bir şekilde silip tekrardan kurulum yapar mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Omen yazılımını devre dışı bıraktıktan sonra sıcaklıklar düzelirse sorun yazılımdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,173
Üyeler
173,469
Son üye
Daimoonster
Geri