Neler Yeni

Omen 600 vs Omen Reactor vs Logitech MX518, Sizce Hangisi? (ALINDI)

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Altında var zaten. İçinde de mi var? Amaç ne?
Bir fenalık ederim diye hiç dokanmadım.
Ağır fare onlara göre kaliteli fare anlamına geliyor. İçi dolu gibi gösteriyorlar ama içi bomboş😁 Aynı şeyi çakma telefonlarda da yapıyorlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ağır fare onlara göre kaliteli fare anlamına geliyor. İçi dolu gibi gösteriyorlar ama içi bomboş😁 Aynı şeyi çakma telefonlarda da yapıyorlar.
Yaw napak! Herkes konuşur son karar cüzdanındır!

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Valorant oyununda 1-2 maçta test ettim. Gerçekten tepkiselliği aşırı iyi. Daha ilk günümdeyim, ileride daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur zaman gösterir :)
Hocam 1 ay sonra tekrar hortlatıyorum konuyu ama 1 aylık süreçte nasıl bir izlenim bıraktı sizde? Ben de almayı düşünüyorum. Bir de sizce claw grip için uygun bir mouse mu?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Elimde bulunan Corsair Harpoon RGB Wireless modelini satmayı düşünüyorum. Şu an idarelik olarak Rival 300S kullanmaktayım. Yukarıdaki fareleri aslında genel anlamda biliyorum. Fakat kullananlar varsa genel bir yorumlarını almak istedim. Elim orta boyutlarda diyebilirim, RGB ikinci planımdadır. Fikirlerinizi bekliyorum :)
mx518 kullanıyorum tipi hariç makrolarını ayarlayamamam hariç hiçbir problemim yok

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,886
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam 1 ay sonra tekrar hortlatıyorum konuyu ama 1 aylık süreçte nasıl bir izlenim bıraktı sizde? Ben de almayı düşünüyorum. Bir de sizce claw grip için uygun bir mouse mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Rxnk

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Teşekkürler hocam görmemişim konuyu kusura bakmayın.

Top Bottom