!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
İşte bu yüzden mehmet yılmazHer şeyi bilemeyiz dostum sonuçta. El elden üstündür demişler.
İşte bu yüzden mehmet yılmazHer şeyi bilemeyiz dostum sonuçta. El elden üstündür demişler.
Ağır fare onlara göre kaliteli fare anlamına geliyor. İçi dolu gibi gösteriyorlar ama içi bomboş Aynı şeyi çakma telefonlarda da yapıyorlar.Altında var zaten. İçinde de mi var? Amaç ne?
Bir fenalık ederim diye hiç dokanmadım.
Yaw napak! Herkes konuşur son karar cüzdanındır!Ağır fare onlara göre kaliteli fare anlamına geliyor. İçi dolu gibi gösteriyorlar ama içi bomboş Aynı şeyi çakma telefonlarda da yapıyorlar.
Hocam 1 ay sonra tekrar hortlatıyorum konuyu ama 1 aylık süreçte nasıl bir izlenim bıraktı sizde? Ben de almayı düşünüyorum. Bir de sizce claw grip için uygun bir mouse mu?Valorant oyununda 1-2 maçta test ettim. Gerçekten tepkiselliği aşırı iyi. Daha ilk günümdeyim, ileride daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur zaman gösterir
mx518 kullanıyorum tipi hariç makrolarını ayarlayamamam hariç hiçbir problemim yokElimde bulunan Corsair Harpoon RGB Wireless modelini satmayı düşünüyorum. Şu an idarelik olarak Rival 300S kullanmaktayım. Yukarıdaki fareleri aslında genel anlamda biliyorum. Fakat kullananlar varsa genel bir yorumlarını almak istedim. Elim orta boyutlarda diyebilirim, RGB ikinci planımdadır. Fikirlerinizi bekliyorum
Hocam 1 ay sonra tekrar hortlatıyorum konuyu ama 1 aylık süreçte nasıl bir izlenim bıraktı sizde? Ben de almayı düşünüyorum. Bir de sizce claw grip için uygun bir mouse mu?
Teşekkürler hocam görmemişim konuyu kusura bakmayın.Logitech MX518 Oyuncu Faresi Deneyimlerim
Yaklaşık 1 hafta önce yeni bir mouse alacağımı belirttiğim bir konu açmıştım. O konudan sonra MX518 almaya karar vermiştim ve benden yorumlarımı isteyenler olmuştu. Haliyle 1 hafta sonrasındaki deneyimlerimi sizlere aktarmak isterdim. Öncelikle bu fareyi çoğu kişinin almama sebebi olan...forum.donanimarsivi.com