Android OMG Kablosunu Almak Ister Miydiniz?

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
OMG Kablosu Türkiye'ye Gelmesini İster Miydiniz?

Şahsen Ben;
Türkiye'ye Gelmesini İstemezdim.

Gelsin çeşitlilik olur.

Gelsin çeşitlilik olur.
Sıkıntı Olur Kardo Daha Türkiye De Yayın Değil Ama Olsun Yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Omg kablosu ne?
OMG Kablosu Amerika'da Yapılan Güvenlik İçin Tasarlanmış Bir Kablo Ama Bu Kablo Şarj Kablosu Gibi Değil Maalesef Çünkü Diğer Kablolardan Epey Bir Farklı " OMG Kablosunun " İçinde Küçük Bir Kart Var Bu Kart Üzerinden İçine " Kötü Yazılım " Kurup Telefona Taktığın Anda "Truva Atı" Gibi Adlandırılan Bir Vüris Girer Telefon İçine, Ve Tüm Yetkiler Kodu Yazan Arkadaşın Eline Geçer..

Sıkıntı Olur Kardo Daha Türkiye De Yayın Değil Ama Olsun Yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OMG Kablosu Amerika'da Yapılan Güvenlik İçin Tasarlanmış Bir Kablo Ama Bu Kablo Şarj Kablosu Gibi Değil Maalesef Çünkü Diğer Kablolardan Epey Bir Farklı " OMG Kablosunun " İçinde Küçük Bir Kart Var Bu Kart Üzerinden İçine " Kötü Yazılım " Kurup Telefona Taktığın Anda "Truva Atı" Gibi Adlandırılan Bir Vüris Girer Telefon İçine, Ve Tüm Yetkiler Kodu Yazan Arkadaşın Eline Geçer..
Kısaca kötü amaçlı yazılımlar ve güvenlik için kullanacak bir kablo yani

Ben istemezdim hocam düşünsenize bazı restoranlarda veya başka yerlerde şarj makineleri oluyor ya gidip ona takınca telefonunuza virüs bulaşıyor. Yada telefoncudan aldığınız bir kablo böyle olabilir.

Ben istemezdim hocam düşünsenize bazı restoranlarda veya başka yerlerde şarj makineleri oluyor ya gidip ona takınca telefonunuza virüs bulaşıyor. Yada telefoncudan aldığınız bir kablo böyle olabilir.
OMG Kablosu Daha Türkiye 'de Yaygın Değil Ama Gene De Nereye Gidersem Gideyim Kendi Kablomu Yanımda Tutuyorum

Telefondaki arama, mesaj ve whatsapp yazışmaları gibi şeylere kolayca ulaşabilmemizi sağlayan bir data geçiş sistemine sahip. Sızma testlerinde kullanmıştık... sadece yöntemlerden biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,151
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri