Neler Yeni

Android OMG Kablosunu Almak Ister Miydiniz?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
OMG Kablosu Türkiye'ye Gelmesini İster Miydiniz?

Şahsen Ben;
Türkiye'ye Gelmesini İstemezdim.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Gelsin çeşitlilik olur.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelsin çeşitlilik olur.
Sıkıntı Olur Kardo Daha Türkiye De Yayın Değil Ama Olsun Yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omg kablosu ne?
OMG Kablosu Amerika'da Yapılan Güvenlik İçin Tasarlanmış Bir Kablo Ama Bu Kablo Şarj Kablosu Gibi Değil Maalesef Çünkü Diğer Kablolardan Epey Bir Farklı " OMG Kablosunun " İçinde Küçük Bir Kart Var Bu Kart Üzerinden İçine " Kötü Yazılım " Kurup Telefona Taktığın Anda "Truva Atı" Gibi Adlandırılan Bir Vüris Girer Telefon İçine, Ve Tüm Yetkiler Kodu Yazan Arkadaşın Eline Geçer..

mythrowib

80+ Silver
Sıkıntı Olur Kardo Daha Türkiye De Yayın Değil Ama Olsun Yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

OMG Kablosu Amerika'da Yapılan Güvenlik İçin Tasarlanmış Bir Kablo Ama Bu Kablo Şarj Kablosu Gibi Değil Maalesef Çünkü Diğer Kablolardan Epey Bir Farklı " OMG Kablosunun " İçinde Küçük Bir Kart Var Bu Kart Üzerinden İçine " Kötü Yazılım " Kurup Telefona Taktığın Anda "Truva Atı" Gibi Adlandırılan Bir Vüris Girer Telefon İçine, Ve Tüm Yetkiler Kodu Yazan Arkadaşın Eline Geçer..
Kısaca kötü amaçlı yazılımlar ve güvenlik için kullanacak bir kablo yani

lexerotk

80+ Bronze
Ben istemezdim hocam düşünsenize bazı restoranlarda veya başka yerlerde şarj makineleri oluyor ya gidip ona takınca telefonunuza virüs bulaşıyor. Yada telefoncudan aldığınız bir kablo böyle olabilir.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben istemezdim hocam düşünsenize bazı restoranlarda veya başka yerlerde şarj makineleri oluyor ya gidip ona takınca telefonunuza virüs bulaşıyor. Yada telefoncudan aldığınız bir kablo böyle olabilir.
OMG Kablosu Daha Türkiye 'de Yaygın Değil Ama Gene De Nereye Gidersem Gideyim Kendi Kablomu Yanımda Tutuyorum

b4rikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Özgür Sarıkaya
Telefondaki arama, mesaj ve whatsapp yazışmaları gibi şeylere kolayca ulaşabilmemizi sağlayan bir data geçiş sistemine sahip. Sızma testlerinde kullanmıştık... sadece yöntemlerden biri.

Top Bottom