Genelde yalan oluyor doğruysa süper
amazon ş*refisiz olduğu için olabilir mi?
böyle saçmalık mı olur hata varsa herkese vardır adamına göre olmaz o işelerDepoya yakın bölgede olanların oluyor böyle durumlarda fark edilmeden kargoya çıkmış oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama ne kadar doğrudur bilinmez
Seni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok kaç defa oldu böyle kaç defa kargodan ürün çektiler adresi yakın olanlar kargoları aldı uzak olanların geri çektiler.Firma haklı bu durumda ama sizede hediye kodu vermeleri gerekli mağduriyetiniz var sonuçta.böyle saçmalık mı olur hata varsa herkese vardır adamına göre olmaz o işeler
Benimkini gönderdiler şansımıza haftasonu girdiği için kargodan cekiceklerini sanmıyorum. Bulunduğum Şubeden cekerlerse hll olsun derim o başkaSeni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok kaç defa oldu böyle kaç defa kargodan ürün çektiler adresi yakın olanlar kargoları aldı uzak olanların geri çektiler.Firma haklı bu durumda ama sizede hediye kodu vermeleri gerekli mağduriyetiniz var sonuçta.
Amazon kargodan ürün çektiğini hatırlamıyorum.kargoya verilenlerin gelir.Verilmeyenler iptal yerBenimkini gönderdiler şansımıza haftasonu girdiği için kargodan cekiceklerini sanmıyorum. Bulunduğum Şubeden cekerlerse hll olsun derim o başka
Müşteri hizmetlerine bağlandım. Temsilci ürün iptal yer kargoda gözükse bile bile kargoya verilmez dedi. Yüzde 99 iptal yer çıkış yapmaz dedi. 1 saat sonra çıkış yapmış hareket halinde Bazı müşteri temsilcileri tecrübesiz. Ayrımcılık gibi olmasın erkek olanlar daha çözüm odaklıAmazon kargodan ürün çektiğini hatırlamıyorum.kargoya verilenlerin gelir.Verilmeyenler iptal yer