Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Omo Active Beyazlar & Renkliler Toz Deterjanı 7.5 kg 80 TL

KingDeViL

80+ Bronze
Milletinki teslim edilmiş, sizin ki neden iptal oldu acaba :D

1737803725475.png

Son düzenleme:

Oguz...

80+ Bronze
Depoya yakın bölgede olanların oluyor böyle durumlarda fark edilmeden kargoya çıkmış oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ne kadar doğrudur bilinmez

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,514
İsim
Ekonomi Çok iyi
Depoya yakın bölgede olanların oluyor böyle durumlarda fark edilmeden kargoya çıkmış oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ne kadar doğrudur bilinmez
böyle saçmalık mı olur hata varsa herkese vardır adamına göre olmaz o işeler

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
böyle saçmalık mı olur hata varsa herkese vardır adamına göre olmaz o işeler
Seni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok kaç defa oldu böyle kaç defa kargodan ürün çektiler adresi yakın olanlar kargoları aldı uzak olanların geri çektiler.Firma haklı bu durumda ama sizede hediye kodu vermeleri gerekli mağduriyetiniz var sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
BEKİR ALTIN
Seni iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok kaç defa oldu böyle kaç defa kargodan ürün çektiler adresi yakın olanlar kargoları aldı uzak olanların geri çektiler.Firma haklı bu durumda ama sizede hediye kodu vermeleri gerekli mağduriyetiniz var sonuçta.
Benimkini gönderdiler şansımıza haftasonu girdiği için kargodan cekiceklerini sanmıyorum. Bulunduğum Şubeden cekerlerse hll olsun derim o başka🤣

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
Benimkini gönderdiler şansımıza haftasonu girdiği için kargodan cekiceklerini sanmıyorum. Bulunduğum Şubeden cekerlerse hll olsun derim o başka🤣
Amazon kargodan ürün çektiğini hatırlamıyorum.kargoya verilenlerin gelir.Verilmeyenler iptal yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
BEKİR ALTIN
Amazon kargodan ürün çektiğini hatırlamıyorum.kargoya verilenlerin gelir.Verilmeyenler iptal yer
Müşteri hizmetlerine bağlandım. Temsilci ürün iptal yer kargoda gözükse bile bile kargoya verilmez dedi. Yüzde 99 iptal yer çıkış yapmaz dedi. 1 saat sonra çıkış yapmış hareket halinde 😅 Bazı müşteri temsilcileri tecrübesiz. Ayrımcılık gibi olmasın erkek olanlar daha çözüm odaklı

yaman..k

80+ Silver
THH'ye başvurdum artık 1 yıl sonra sonucu yazarım.

Top Bottom