Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Omo Active Beyazlar & Renkliler Toz Deterjanı 7.5 kg 80 TL

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
suç olduğunu vs söylemiyorum bile.
Bir kere başkasının yaptığı hatadan faydalanmaya çalışmak suç falan değil. Fırsat yakalamışsın, alırsın. Geçersin. Her sitenin hatadan dolayı iptal etme veya muadili ile değiştirme gibi maddeleri de mevcut. Rahatlıkla iptal edip kupon uygulattırabilir Amazon. Alıcı taraf isterse THH açıp olayı uzatsın, sen o sözleşmeleri kabul ettiğin an o maddeleri de kabul etmiş oluyorsun. Elinde patlar.

Geçen mesela bana 5 tane ödül maması gelmesi gerekirken 60 adet yollanmış. Bunda neden ben sorumluyum stoğu biten ürün için? Amazon'u bizzat aradım, sizde kalsın paket açılmış sonuçta, sorun değil dediler.

Yani kendileri dikkatsizliklerini düzeltebilecek iken bile düzeltmek istemiyorlarsa bunda neden hep sorumlu kullanıcı?

Etik kısım da subjektif bir konu. Ekonomisi iyi olmayan bir ülkede normal bence stoklamak. Neden 3-4 katına bir sonraki ay alayım ki? Şimdi alırım 3-4 tane yeter bana 2-3 ay. İsteyen daha fazlasını alır, açık pazar sonuçta.

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,482
İsim
Ekonomi Çok iyi
sen 1 alırsın millet 10 tane sonra arkasından bakarsın bu iş raconu böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
BEKİR ALTIN
İşin komik kısmı 9 kilo olan 62 lira idi. Bariz fiyat hatası oldugunu düşünüyorum. İndirim degil. Amazon gönderir mı bilinmez

yaman..k

80+ Silver
Gereksiz laf dalaşı oluyor temin dediğim gibi ekonami mükemmel değil burada 2 3 tane ürün alan adamla zorunuz ne ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
Valla ben de biliyorum 5-10 tane almasını ama birer tane yeter diyorum, nasip diyorum, nefsimi tutuyorum. Ha gözüm karardı niyeti bozup adetli alsam paylaşmaya utanırım. Etik olmadığını, suç olduğunu vs söylemiyorum bile. Neyse inş adetli alanların ki iptal olur:)
Etik olup olmadığı tartışılır da ''SUÇ'' olduğunu kim söylüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Batuhan
Tartışmaya gerek yok zaten iptal maili geldi şimdi :D

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,482
İsim
Ekonomi Çok iyi
ettiğiniz dualar kabul oldu ürünü iptal ettiler sevinebilirsiniz rahatlıkla

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
BEKİR ALTIN

Ekler

• Screenshot_2025-01-25-00-09-44-712_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-25-00-09-44-712_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    482.1 KB · Hit: 41

yaman..k

80+ Silver
İptal .

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Adamın bedduası tuttu desenize :kekw: neyse bir sonraki fırsata artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Tefnut bak demiştim sana iptal etme hakları var yanlışlık varsa yaparlar diye. Şak diye iptal ettiler hepsini.

Yani boşuna fırsat yakalayana ithamlarda bulunmaya gerek yok, satıcı vermek isterse veriyor, istemezse de böyle iptal ediyor.

Top Bottom