Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Omo Active Beyazlar & Renkliler Toz Deterjanı 7.5 kg 80 TL

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
İndirim gruplarından bahsediyor.
hiç girmedim öyle gruplara da denk gelsem keşke :kekw:

şu tarz indirimler çok işimize yarıyor ev de kalabalık malum her şey hızla tükeniyor, 1-2 tane alsak yetiyor

yaman..k

80+ Silver
Not ettik zaten merak etme. Normal insan gibi birer tane alsanız burda gerçekten ihtiyacı olanlarda faydalansa olmaz tabi. Aç köpek gibi saldırın bir de utanmadan paylaşın! Devam.
Dostum , kusura bakma ama artık bu deterjandır , sıvıyağdır ucuz şeyler değil kimse kimsenin hakkına bakmaz biz almasakta bunlardan 10 15 tane alacak insanlar var .

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
BEKİR ALTIN
hiç girmedim öyle gruplara da denk gelsem keşke :kekw:

şu tarz indirimler çok işimize yarıyor ev de kalabalık malum her şey hızla tükeniyor, 1-2 tane alsak yetiyor
Sıcak fırsatlardı önceden , sonra anlık fırsatlar. Çogu wpden görüp buraya paylaşıyor. Ayda 1 2 kez çıkar böyle ürünler genelde iptal olur. Amazon olunca acaba diyoruz.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
John Smith
Dostum , kusura bakma ama artık bu deterjandır , sıvıyağdır ucuz şeyler değil kimse kimsenin hakkına bakmaz biz almasakta bunlardan 10 15 tane alacak insanlar var .
Valla ben de biliyorum 5-10 tane almasını ama birer tane yeter diyorum, nasip diyorum, nefsimi tutuyorum. Ha gözüm karardı niyeti bozup adetli alsam paylaşmaya utanırım. Etik olmadığını, suç olduğunu vs söylemiyorum bile. Neyse inş adetli alanların ki iptal olur:)

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
1
Valla ben de biliyorum 5-10 tane almasını ama birer tane yeter diyorum, nasip diyorum, nefsimi tutuyorum. Ha gözüm karardı niyeti bozup adetli alsam paylaşmaya utanırım. Etik olmadığını, suç olduğunu vs söylemiyorum bile. Neyse inş adetli alanların ki iptal olur:)
sana mı soracak insanlar kaç adet alacağını ucuz bişey bulunca fazlaca alıyolar doğal olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
BEKİR ALTIN
5 10 alan insanlar genelde eşe dosta verir. Toz deterjan ticareti yapicaklarini sanmam 😅

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
John Smith

goku010203

80+ Bronze
5 10 alan insanlar genelde eşe dosta verir. Toz deterjan ticareti yapicaklarini sanmam 😅
Stokluk aldık zaten satmak için değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen böyle devam et 👏👏

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sana mı soracak insanlar kaç adet alacağını ucuz bişey bulunca fazlaca alıyolar doğal olarak
Suan olsa 5-10 tane alırım
Asgari ücret belli olmadan once 1lt süt 20 liraydı şimdi 40 lira daha maaşı alamadık birde
Birde kasiyer ne değerse beğenirsin önceden stok yapsaydın diyor :)
Hayir birde gidip fazla fazla almak istesen vermiyorlar elimizde yok falan fisman diyip , neden fazla kâr edip saticaklar kim kimden ne koparırsaya dönmüş artık

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
1
Suan olsa 5-10 tane alırım
Asgari ücret belli olmadan once 1lt süt 20 liraydı şimdi 40 lira daha maaşı alamadık birde
Birde kasiyer ne değerse beğenirsin önceden stok yapsaydın diyor :)
Hayir birde gidip fazla fazla almak istesen vermiyorlar elimizde yok falan fisman diyip , neden fazla kâr edip saticaklar kim kimden ne koparırsaya dönmüş artık
bu fiyata olsa bende 10 tane alırdım valla

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KingDeViL

80+ Bronze
Çoklu alanlara laf söylememek lazım. O arkadaş almasa başkası alacak. Bakkal tarzı satış yapan yerler bile alıyordur tahminimce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,141
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom