Olno tavsiye ederim. Yazımı rahattır. Ama biraz kalın bir kalem herkese uymaz. Rotring rapid alabilirsin o da sağlam kalemdir.Yazı için, okulda kullanacağım
Olno tavsiye ederim. Yazımı rahattır. Ama biraz kalın bir kalem herkese uymaz. Rotring rapid alabilirsin o da sağlam kalemdir.Yazı için, okulda kullanacağım
10 senedir bozulmaması mı yoksa kaybolmaması mı. ikiside harikaRotring Versatil Tikky 0.7 bu kalemi 10 senedir kullanıyorum halen bir problem yaşamadım. Babamında 30 seneden önce kalma Rotring 0.5 kalemi halen çalışıyor. Rotring bakmanı öneririm.
Kalem kaliteli ama yeni üretimler çin malı diye biliyorum yeni almıştım artık ne kadar kaliteli olur deneyip görücem.10 senedir bozulmaması mı yoksa kaybolmaması mı. ikiside harika
Şu anda buna bakıyordum ben de. Ya rapid ya da bunu alacağım.
Bu daha iyi duruyor bence 100 TL'yi gözden çıkarmışken bunu alınŞu anda buna bakıyordum ben de. Ya rapid ya da bunu alacağım.
Hocam en üsttekiler babamın üniversite zamanından kalma 30 senelik kalemler.10 senedir bozulmaması mı yoksa kaybolmaması mı. ikiside harika
Hocam 500 teknik çizim kalemi. Uzun yazı yazmak bir zamandan sonra parmakta acı yapabilir. Rapid öneririm ikisi arasından.Şu anda buna bakıyordum ben de. Ya rapid ya da bunu alacağım.
rotring 500 kullandim ortaokuldan lise sona kadar ama 100 liraya bulunurmu bilmiyorumBütçe maksimum 100₺.
0.7 istiyorum.
En az 3-4 sene götürebilecek bir kalem var mıdır bu bütçede?
Benim sınıfımda böyle birşeye imkan yok lakabım karadelikBütçe maksimum 100₺.
0.7 istiyorum.
En az 3-4 sene götürebilecek bir kalem var mıdır bu bütçede?