Neler Yeni

Ön Çapraz Bağ'ım Koptu Msü ye gitmek için ne yapmalıyım Bu İşin Oluru Varmıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen
14 yaşımda Maçta Ön Çapraz Bağım koptu 1 yıl geçti 15 yaşımdayım
Şuan Kopmadan önceki Fiziksel durumumdan bir farkım yok Durumum çok iyi Parkur dan tam puan alabilirim
Msü Ameliyat olsam bile gidebiliyormuyum Hadi gitmem imkansız diyelim Pmyo Gidebilirmiyim
Şuanda ön çapraz bağım kopuk ama durumum çok iyi Subaylık,Polislik Harici bir meslek yapamam

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
14 yaşımda Maçta Ön Çapraz Bağım koptu 1 yıl geçti 15 yaşımdayım
Şuan Kopmadan önceki Fiziksel durumumdan bir farkım yok Durumum çok iyi Parkur dan tam puan alabilirim
Msü Ameliyat olsam bile gidebiliyormuyum Hadi gitmem imkansız diyelim Pmyo Gidebilirmiyim
Şuanda ön çapraz bağım kopuk ama durumum çok iyi Subaylık,Polislik Harici bir meslek yapamam
msü için parkurluk bir durum yok zaten geçersin önemli olan sınavı yapabilmek birde göz izden sorun olucağını sanmıyorum bir tanıdığımda ameliyat izi vardı ama sorun çıkmamıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msü için parkurluk bir durum yok zaten geçersin önemli olan sınavı yapabilmek birde göz izden sorun olucağını sanmıyorum bir tanıdığımda ameliyat izi vardı ama sorun çıkmamıştı
Yanıtın İçin Teşekkür ederim Ameliyat izi hiç sıkıntı değil çözerim ben ama Şuan Ön Çapraz Bağım kopuk Ameliyat olmam gerekiyormu Olursam Msü Katılalbilirmiyim ?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Muhammet Çağrı
bir ara kuzenimi kolunu düz uzattığında hafif eğimli olduğundan almadılar. şikayet edeceğim dedi bacağın yamuk dediler halbuki hiçbir sorunu yoktu.zor da olsa girmişti ama sıkıntı olmaz sende herhalde.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Yanıtın İçin Teşekkür ederim Ameliyat izi hiç sıkıntı değil çözerim ben ama Şuan Ön Çapraz Bağım kopuk Ameliyat olmam gerekiyormu Olursam Msü Katılalbilirmiyim ?
sen daha çocuk olduğundan bence ameliyat olma ama ameliyat olmazsan bir daha yırtılma olasılığı çok yüksek oluyor birde sen çapraz bağının koptuğunu nereden anladın hastaneye felan gitmedin mi ameliyat olucaksan 1-2 hafta öncesinden bazı fizik tedavileri görmen gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen daha çocuk olduğundan bence ameliyat olma ama ameliyat olmazsan bir daha yırtılma olasılığı çok yüksek oluyor birde sen çapraz bağının koptuğunu nereden anladın hastaneye felan gitmedin mi ameliyat olucaksan 1-2 hafta öncesinden bazı fizik tedavileri görmen gerekiyor
Ön Çapraz Bağım Şuanda Yırtık/kopuk zaten Bunu Ortopedi Doktoru Söyledi Ameliyatı olucaksam gelişim sürecim bittiğinde yani 18 yaşımda olmamı tavsiye etti

Top Bottom