bunun masrafı önemli değilde kartın arkasında bu aparatı takacak kadar mesafe kalacak mı o sıkıntıEkstra masraf olacak ancak şu tarz bir ürün kullanmak sorununu çözecektir diye düşünüyorum.
Ancheyn USB 3.0 19 20 Pin Dişi Erkek 90 Derece Yön Değiştirme Uzatma Adaptörü 2 Adet 4976 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ancheyn USB 3.0 19 20 Pin Dişi Erkek 90 Derece Yön Değiştirme Uzatma Adaptörü 2 Adet 4976 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Muhtemelen yeterli boşluk kalır ancak denemeden bilemeyiz. Amazon koşulsuz şartsız 30 gün iade hizmeti sunuyor. Uymaması durumunda iade hakkını kullanabilirsin.bunun masrafı önemli değilde kartın arkasında bu aparatı takacak kadar mesafe kalacak mı o sıkıntı
şimdi tekrar baktım da tek sorun o değil 1 adet sata 1 adet soğutucunun usb bağlatısı 1 adet kulaklı giriş soketi hepsi kapanıyor sanırı mmecbur anakart alıcam. aslında tam ddr5 e geçmeye kara verdim fakat ram fiyatları saçma sapan bi hal aldıMuhtemelen yeterli boşluk kalır ancak denemeden bilemeyiz. Amazon koşulsuz şartsız 30 gün iade hizmeti sunuyor. Uymaması durumunda iade hakkını kullanabilirsin.
Ekran kartıyla anakart arasında belli bir boşluk var. Ön panel USB 3.0 ve Sata kabloları kurtarmaz ancak diğerleri kurtarır gibi gözüküyor. Sata için de aynı şekilde 90 derece kablo alıp sorunu çözebilirsin.şimdi tekrar baktım da tek sorun o değil 1 adet sata 1 adet soğutucunun usb bağlatısı 1 adet kulaklı giriş soketi hepsi kapanıyor sanırı mmecbur anakart alıcam. aslında tam ddr5 e geçmeye kara verdim fakat ram fiyatları saçma sapan bi hal aldı