Ön Panel USB Kablosu Ekran Kartını Takmamı Engelliyor

alkinnn

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba, ekran kartımı değiştirmek istiyorum fakat yeni ekran kartı 1 slot fazla. alt kısmı kasanın front usb kablosuna denk geliyor kasam dik kullanmak için uygun değil nasıl çözebilirim.

şimdiden teşekkürler
IMG_8524 (1).webp

Ekstra masraf olacak ancak şu tarz bir ürün kullanmak sorununu çözecektir diye düşünüyorum.

bunun masrafı önemli değilde kartın arkasında bu aparatı takacak kadar mesafe kalacak mı o sıkıntı

bunun masrafı önemli değilde kartın arkasında bu aparatı takacak kadar mesafe kalacak mı o sıkıntı
Muhtemelen yeterli boşluk kalır ancak denemeden bilemeyiz. Amazon koşulsuz şartsız 30 gün iade hizmeti sunuyor. Uymaması durumunda iade hakkını kullanabilirsin.

Muhtemelen yeterli boşluk kalır ancak denemeden bilemeyiz. Amazon koşulsuz şartsız 30 gün iade hizmeti sunuyor. Uymaması durumunda iade hakkını kullanabilirsin.
şimdi tekrar baktım da tek sorun o değil 1 adet sata 1 adet soğutucunun usb bağlatısı 1 adet kulaklı giriş soketi hepsi kapanıyor sanırı mmecbur anakart alıcam. aslında tam ddr5 e geçmeye kara verdim fakat ram fiyatları saçma sapan bi hal aldı

şimdi tekrar baktım da tek sorun o değil 1 adet sata 1 adet soğutucunun usb bağlatısı 1 adet kulaklı giriş soketi hepsi kapanıyor sanırı mmecbur anakart alıcam. aslında tam ddr5 e geçmeye kara verdim fakat ram fiyatları saçma sapan bi hal aldı
Ekran kartıyla anakart arasında belli bir boşluk var. Ön panel USB 3.0 ve Sata kabloları kurtarmaz ancak diğerleri kurtarır gibi gözüküyor. Sata için de aynı şekilde 90 derece kablo alıp sorunu çözebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,276
Üyeler
187,175
Son üye
aarsln
Geri