4790TL-Onda oliver book a1 n5030 8gb 128gb ssd 10.1-w11p ips dokunmatik tablet-pc

Bende aldım, Bios'dan ayarları yaptıktan sonra daha stabil olarak kullanılabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X86 olduğu için bataryası ne kadar gidiyor bunun?
6-7 saat civarı gösteriyor, Ekran parlaklığı düşürdüm, Cameraları ve bt'yi disable ettim.

Bütçesi sınırlı olan arkadaşlar için faydalı olmalı dileğiyle.

AKAKCE100 indirim kodu geçerli olursa 100TL daha indirim kazanılabilir.

Bende j3355'li ITX bir sistem var. İnternete vs giriyor ama kasma hissediliyor. YouTube'dan donma olmadan yüksek çözünürlüklü video açsa da en basitinden tam ekran yapınca 1-2 sn kadar ekran donuyor. İllallah ettirecek düzeyde değil, günlük işi görüyor ama dediğim şekilde...

Screenshot_20251228_192737_Chrome.webp

Maymundan bakınca neredeyse %100 fark olmasına rağmen mobil işlemci olduğu için ısındığında frekans düşeceğini hesaba katarsak google'da bile kasmalar olabilir...

Windowslu tabletim olsundiyorsanız alınır ama sorunları da var.Ses çalmasa bilen çalan ses bittikten sonra cızırtı yapıyor 2sn civarı,ekranında bir görüntü 10 dk falan sabit kalırsa ekranı değiştirince arkada kalmaya devam ediyor(ekranı kapatıp açınca düzeliyor).İşlemcini limitini kaldırmazsanız 1.1 GHz de çalışıyor be çok yavaş kalıyor ama 2.5 e çıkarınca yeterli performans sunuyor.Ekranı klavyeden ayırdıktan sonra geri takmak uğraştıyor, tüpe c ile şarj olmuyor.Bence kesinlikle tek cihaz olarak alınmaz 2. yada 3. olarak alınır

Windowslu tabletim olsundiyorsanız alınır ama sorunları da var.Ses çalmasa bilen çalan ses bittikten sonra cızırtı yapıyor 2sn civarı,ekranında bir görüntü 10 dk falan sabit kalırsa ekranı değiştirince arkada kalmaya devam ediyor(ekranı kapatıp açınca düzeliyor).İşlemcini limitini kaldırmazsanız 1.1 GHz de çalışıyor be çok yavaş kalıyor ama 2.5 e çıkarınca yeterli performans sunuyor.Ekranı klavyeden ayırdıktan sonra geri takmak uğraştıyor, tüpe c ile şarj olmuyor.Bence kesinlikle tek cihaz olarak alınmaz 2. yada 3. olarak alınır
Linux,chrome os flex kurarım falan demeyin driverlerını windows için bile bulmak zor.
Kalemi hiç bir işinize yaramaz hoparlörleri de kötü haberiniz olsun.

Son düzenleme:

Linux,chrome os flex kurarım falan demeyin driverlerını windows için bile bulmak zor.
Kalemi hiç bir işinize yaramaz hoparlörleri de kötü haberiniz olsun.
Ben üzerinde default gelen işletim sisteminde kulanıyorum. Ses de belirttiğin problemi yaşamadım, Driver kaynaklı olabilir. Bios'dan Vram'i ayarladım. Turbo Boost ayarlarını registry'den açarak Sadece Enabled'a getirdim. Defaultta Agressive olarak geliyor. TDP Değerini 6W olarak değiştirdim. Parlaklığı da kıstım. Şuan herhangi bir sorun yaşamıyorum. İşletim Sisteminde High Performans mode'a geçilirse daha da iyi hale gelebilir. Youtube ve Powershell development için kullanıyorum. Benim işimi görüyor.

Bende j3355'li ITX bir sistem var. İnternete vs giriyor ama kasma hissediliyor. YouTube'dan donma olmadan yüksek çözünürlüklü video açsa da en basitinden tam ekran yapınca 1-2 sn kadar ekran donuyor. İllallah ettirecek düzeyde değil, günlük işi görüyor ama dediğim şekilde...

Alıntıyı görüntüle

Maymundan bakınca neredeyse %100 fark olmasına rağmen mobil işlemci olduğu için ısındığında frekans düşeceğini hesaba katarsak google'da bile kasmalar olabilir...
Bu fiyat skalasında çok büyük beklentin olmayacaksa, alınabilir. Full Screen yapınca geçiş bundada birkaç sn alıyor.

Raspberry uyumlu 10 inc 720p ekranlar bu paraya satiliyor. Adam 4700 liraya fullhd ekranli windows tablet veriyor. Proje amaçlı cok mantıklı bence

Geri