🔥İndirim ONE BY WACOM GRAFİK TABLET 753 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Bunda çizim yaparken PC’ye mi bağlı olması gerekiyor. Yoksa çizim yapıp sonra PC’ye bağlama gibi bir lüksü var mı?

Hobi olarak dijital çizim yapmak istiyorum. Ama korkum şu: Kullanmayıp bir kenara atarım.
Sizce ben öğrenebilir miyim?
3D Grafik tasarım vs yapılabiliyorsa hem zevk alırsın hem de satabilirsin onları

Bunda çizim yaparken PC’ye mi bağlı olması gerekiyor. Yoksa çizim yapıp sonra PC’ye bağlama gibi bir lüksü var mı?
Yok hocam PC üzerinde kalem gibi kullanıyorsunuz yani üstüne çizme gibi bir durum yok . Bir nevi farenin yerini tutuyor.

Sadece pc ye bagli iken calisiyor, mouse yerine kalem tutmak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hobi olarak dijital çizim yapmak istiyorum. Ama korkum şu: Kullanmayıp bir kenara atarım.

İmkansız demiyorum ama gorerek cizim yapmaktan belki 10 kat daha zordur, ben bundan 5 kat kalitelisini aldım iade ettim yapamadım ki ilköğretim zamanında okuldaki bütün hocaları kömür ile çizip sergi açmışlığım var. 2 kere kullanıp kenara atma ihtimalin var.

öğrenirsin, ben ipad aldım dijital çizim için ders çalışmak için kullanıyorum simdi😅

Bi' ara 500 civarlarındaydı, almadım keşke alsaydım.

Trendyol'da resmi Wacom satıcısının kendi indirimi ve Nays %15 geri iadesini düşünürsek 753 TL'ye geliyor.
Alınabilir ama para yoğ.

aktif olarak kullanıyorum alalı 2 sene oldu o zamanlar 250 lira gibi bir fiyata almıştım ağırlıklı olarak osu için kullanıyorum ama güzel tablet alıcaklara öneririm

Geri