Tıklıyorum mass effect yazısı geliyor öyle duruyor.Neden açılmadığını söyle hangi hatayı alıyorsun ya da hata flnda yok direk tıklıyosun açılmıyormu detay ver biraz
Başlıktaki isyanın yersiz, biraz detay vermelisin sistem bileşenlerin neler mesala oyunu ilk kez mi kurdun daha önce den oynama şansın oldu mu orijinal oyun mu crackli mi vs vs?Merhaba,
Mass Effect oyunu açılmıyor ne yapmalıyım? Söyleyin artık kafayı yiceğim.
Valla ben oyun önerisi istemiştim. Mass Effect ile Dragon age tavsiye etmişlerdi. Açılmıyor logo da takılı kalıyor. Piratebay dan indirmiştim Dodi repack olanından.Başlıktaki isyanın yersiz, biraz detay vermelisin sistem bileşenlerin neler mesala oyunu ilk kez mi kurdun daha önce den oynama şansın oldu mu orijinal oyun mu crackli mi vs vs?
Sisteminiz oyunu karşılamıyor açılmaması normalValla ben oyun önerisi istemiştim. Mass Effect ile Dragon age tavsiye etmişlerdi. Açılmıyor logo da takılı kalıyor. Piratebay dan indirmiştim Dodi repack olanından.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Valla ben oyun önerisi istemiştim. Mass Effect ile Dragon age tavsiye etmişlerdi. Açılmıyor logo da takılı kalıyor. Piratebay dan indirmiştim Dodi repack olanından.
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB