One Pace izlenir mi?

bıdık

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, yakın zamanda one piece izlemek için hızlı bir taktik arıyordum. Ve one pace önerenleri gördüm, ancak bi arkadaşa sorduğumda çok şey atlıyorlar izlenmez dedi. Şuan one pacede 41. bölümdeyim devam mı edeyim, yoksa animeden mi devam etmeliyim. birde eğer animeden devam edersem sıfırdan mı başlamalıyım yoksa one pacede kaldığım yerden mi?

Selamlar, yakın zamanda one piece izlemek için hızlı bir taktik arıyordum. Ve one pace önerenleri gördüm, ancak bi arkadaşa sorduğumda çok şey atlıyorlar izlenmez dedi. Şuan one pacede 41. bölümdeyim devam mı edeyim, yoksa animeden mi devam etmeliyim. birde eğer animeden devam edersem sıfırdan mı başlamalıyım yoksa one pacede kaldığım yerden mi?
one pace ne oluyor hocam kesilmiş biçilmiş halimi toplam kaç bölümü var ve bence başları bile çok zevkli bir anime zaten dressrosa gibi işler kızışmaya başlıyor ben yavaş yavaş izlemiştim 1050 bölümü gear 5 beklicem diye izlemedim o günden beri izlemedim birikti baya izlicem

Anlık suan 310 bölümdeyim. Ana hikaye harici baska birsey eklememisler. Kesinlikle one pace izle one piece hem eski gorunur hemde 500 bolum filler izlemek zorunda kalirsin.

İzleyebilirsniz ama tek sorun bazı Arc'ların tam bitmemiş olması ama ondan da çok etkilenmezsiniz.

Ailecek izlemiştik. Bizim hoşumuza gitti. Keşke yeni sezonu gelse artık. Final görmemiş dizilerde bu ara meselesi çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,283
Üyeler
185,699
Son üye
Shaolinnn
Geri