(2) One UI 3: Official Introduction Film | Samsung - YouTube bu tanıtım videosu sizce nasıl ben hiç beğenmediğimi şahsen söyleyeyim bu yüzden telefonumu güncellemeyceğim sizin görüşleriniz neler
Benim bir incelemem vardi:(2) One UI 3: Official Introduction Film | Samsung - YouTube bu tanıtım videosu sizce nasıl ben hiç beğenmediğimi şahsen söyleyeyim bu yüzden telefonumu güncellemeyceğim sizin görüşleriniz neler
Öncelikle elinize sağlık güzel olmuş benimde zaten güncellememe sebebim kilit ekranı bildirim paneli ve arayüzsel değişikliklerBenim bir incelemem vardi:
Samsung Galaxy S10+ ve Android 11 incelemesi
Genelde blur S ve Note serilerinde oluyordu, bazı yerlerde. Şimdi ise genele sunmuşlar. Düşük A serisi cihazlara bence Core olanı gelir, onda blur olmaz donanım zorlanmasın diye.www.technopat.net
Teşekkür ederimÖncelikle elinize sağlık güzel olmuş benimde zaten güncellememe sebebim kilit ekranı bildirim paneli ve arayüzsel değişiklikler
ki kilit ekranı tarzı yapılabiliyor muTeşekkür ederim. Hocam uzun süredir kullanıyorum ve gerçekten telefon dehşet hızlandı. Az değil gerçekten 10 kat hızlanmış diyebilirim. Kilit ekranini da ayarlardan halledersiniz.
Hemen hemen evet hocam.es
ki kilit ekranı tarzı yapılabiliyor mu
sağol eğer o kadar hızlandırıyorsa yapalım bakalımHemen hemen evet hocam.
Zararını görmezsin hocam. Çok efsane bir güncelleme busağol eğer o kadar hızlandırıyorsa yapalım bakalım
Evet bugün yaptım ve inanılmaz bir hızlanma oldu lolde ilginç bir şekilde ısınıp kasan telefon düzeldi ve gerçekten güzel olmuşZararını görmezsin hocam. Çok efsane bir güncelleme bu
Beğenmenize sevindimEvet bugün yaptım ve inanılmaz bir hızlanma oldu lolde ilginç bir şekilde ısınıp kasan telefon düzeldi ve gerçekten güzel olmuş