Neler Yeni

One uı 7 ekran kapama animasyonu sorunu

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Tutar
Herkese selamlar telefonum s24 ultra one uı 7 ye güncelledikten sonra bi saçmalık oldu bilmiyorum sizdede oluyormu ekran kapama tuşuna basıp kapattığımda ekran hemen kapanmıyor ve biraz saçmalıyor ondan sonra kapanıyor geri açarken sıkıntı yok ama ekranı kapatırken tekrardan saçma bişeyler oluyor buna bi animasyon yapma şansımız yokmu one uı 6.1 ken böyle bir şey yoktu bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum

crabman

80+ Bronze
Herkese selamlar telefonum s24 ultra one uı 7 ye güncelledikten sonra bi saçmalık oldu bilmiyorum sizdede oluyormu ekran kapama tuşuna basıp kapattığımda ekran hemen kapanmıyor ve biraz saçmalıyor ondan sonra kapanıyor geri açarken sıkıntı yok ama ekranı kapatırken tekrardan saçma bişeyler oluyor buna bi animasyon yapma şansımız yokmu one uı 6.1 ken böyle bir şey yoktu bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum
android geliştirici seçeneklerinde animasyon hızını falan ayarlayabiliyorsunuz. kapatma tuşuna basınca ekranda neler olduğuna dair bir video çekip paylaşma şansınız var mı?

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
android geliştirici seçeneklerinde animasyon hızını falan ayarlayabiliyorsunuz. kapatma tuşuna basınca ekranda neler olduğuna dair bir video çekip paylaşma şansınız var mı?
tabii ki eve geçince hemen videosunu çekip göndereyim size

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Tutar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam burdan video gönderemiyorum özelden yazabilirmisiniz size zahmet

crabman

80+ Bronze

Hocam burdan video gönderemiyorum özelden yazabilirmisiniz size zahmet
imkanınız varsa videoyu youtubeye yükleyip ordan link paylaşabilirsiniz. konu hakkında daha bilgili/deneyimli arkadaşlar içinde iyi olur.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes
Çözünürlüğü en yükseğe almayı dene

crabman

80+ Bronze

İşe yaramadı hocam
animasyon hızıyla alakası yok gibi duruyor. yeni bir güncelleme olduğundan problemli olabilir. samsung destek maili falan varsa oraya bildirin bu durumu isterseniz. gelecek güncellemelerde çözülür. (güncelleme ile alakalı değilse bile destekten yardımcı olurlar kendi telefonumda sıkıntı olduğunda markaya yazıyorum bende.)

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Tutar
animasyon hızıyla alakası yok gibi duruyor. yeni bir güncelleme olduğundan problemli olabilir. samsung destek maili falan varsa oraya bildirin bu durumu isterseniz. gelecek güncellemelerde çözülür. (güncelleme ile alakalı değilse bile destekten yardımcı olurlar kendi telefonumda sıkıntı olduğunda markaya yazıyorum bende.)
Aradım bi sonraki güncellemeyi bekleyin dediler dalga geçer gibi anca verebildiler zaten güncellemeyide

Top Bottom