Neler Yeni

önemli bir yardıma ihtiyacım var YURTDIŞINA PLAYSTATİON 4 GÖTÜRMEK

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Merhabalar abim bu gece kırıma gidecek (rusya'ya) ve playstation 4 götürecek bunu akrabamın eşine söylediğim zaman ordan geçmez alırlar onu bir daha alamazsınız demişti uçak ile yurtdışına götürebilir mi bunun için devletin hangi sitesine bakmam lazım bilmiyorum

ersevinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ersevin
İlahi kardeşim ya. Öyle şey olur mu kutusu açılmış kullanılmış hadi tam tersi de olsa 1tane gidiyor. Bunca zaman yurtdışına çıktım girdimde. Hiç öyle bir aramaya denk gelmedim.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
bi ara bende bu konuyla ilgilenmiştim getirme kısmıyla. okudugum kadarıyla urun sıfır olmaz ise bir problem olmuyor 1 tanede. ama bazı calısanlar ibnelik olsun diye işi zorlaştırıyormuş. sanırım kutusuz bir sekilde göturulurse bir problem olmaz

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi ara bende bu konuyla ilgilenmiştim getirme kısmıyla. okudugum kadarıyla urun sıfır olmaz ise bir problem olmuyor 1 tanede. ama bazı calısanlar ibnelik olsun diye işi zorlaştırıyormuş. sanırım kutusuz bir sekilde göturulurse bir problem olmaz
İlahi kardeşim ya. Öyle şey olur mu kutusu açılmış kullanılmış hadi tam tersi de olsa 1tane gidiyor. Bunca zaman yurtdışına çıktım girdimde. Hiç öyle bir aramaya denk gelmedim.
ürün sfır değil garantiside bitti sadece 2 adet kolunu ve kendisini götürecek kablolar falan bu kadar poşetin içi

Top Bottom