Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Kullandığım ssdlerden birinden şikayetçiyim crucial bx 500 ciddrn berbatKullandığı SSD ile sorun yaşayan varsa bana özelden veya bu konunun altına mesaj yazabilir mi?
Kullandığım ssdlerden birinden şikayetçiyim crucial bx 500 ciddrn berbatKullandığı SSD ile sorun yaşayan varsa bana özelden veya bu konunun altına mesaj yazabilir mi?
ısınması çok önemli değil eğer etki etmiyorsa bildiğim kadarıyla. benim ekran kartı fanlarım dönmüyorken ssd 58 dereceye kadar çıkabiliyor ama hıza bir etkisi yokADATA SU650 120GB Kullanıyorum çok ısınıyor sürekli drop var ve okuma yazma hızı vaat edilenin altında
laptopumda 120gb ssd vardı ama among us bile 5dk açılıyordu pc yi tamamen kapatıp açmak içinde 15 dk falan gerekiyordu ve bazen windows arayüzü bile kasıyorduKullandığı SSD ile sorun yaşayan varsa bana özelden veya bu konunun altına mesaj yazabilir mi?
Ne vardı biliyor musun?laptopumda 120gb ssd vardı ama among us bile 5dk açılıyordu PC yi tamamen kapatıp açmak içinde 15 dk falan gerekiyordu ve bazen windows arayüzü bile kasıyordu?
Ne gibi bir sorun yaşadın?BX500.![]()
![]()
benim sorunum yok ama çektiğim sıkıntı şu:Kullandığı SSD ile sorun yaşayan varsa bana özelden veya bu konunun altına mesaj yazabilir mi?
Q1 de kronik sorunlu fazla hızlıbenim sorunum yok ama çektiğim sıkıntı şu:
çok hızlı açılıyor biosa giremiyorum
seagate barracuda q1 480gb. öneririm alacaklara