Neler Yeni

Önemli orijinal Windows 11 problemi

frknkrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan
Herkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
50 liraya key alıp 950 lira kar edecek dolandıcı. internetten key alınıyor onlara bak bi

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bir bilgisayar bul flash bellek yoksa satin al internetten win11 indir rufus isimli programla flash bellege at win11 iso dosyani zaten microsoft kendi sitesinde var sonra internette win10 oem key al onlar win11 de kullanilabiliyor suan 50tl falan ucreti. kurulumda sorun yasarsan yazarsin foto cekip yrdimci oluruz.

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
Herkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım
detaylı kurulum rehberi kurulumu yaptıktan sonra da 40-50 tl key alırsın biter boş yere o kadar para vermeye gerek yok

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Azcık uğraşın araştırın kendiniz yapın zaten basit. 1000 liraya yazık valla
Forumda her türlü bilgi ve destek sağlayacak hocalarım var ben kendim yaptım.

frknkrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 liraya key alıp 950 lira kar edecek dolandıcı. internetten key alınıyor onlara bak bi
Hocam çok tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir bilgisayar bul flash bellek yoksa satin al internetten win11 indir rufus isimli programla flash bellege at win11 iso dosyani zaten microsoft kendi sitesinde var sonra internette win10 oem key al onlar win11 de kullanilabiliyor suan 50tl falan ucreti. kurulumda sorun yasarsan yazarsin foto cekip yrdimci oluruz.
Çok sağolun teşekkür ederim

detaylı kurulum rehberi kurulumu yaptıktan sonra da 40-50 TL key alırsın biter boş yere o kadar para vermeye gerek yok
Çok teşekkür ederim sagolun

Azcık uğraşın araştırın kendiniz yapın zaten basit. 1000 liraya yazık valla
Forumda her türlü bilgi ve destek sağlayacak hocalarım var ben kendim yaptım.
Eyvallah hocam sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
aman kankam üstteki arkadaşların dediği gibi yapma etme flash bellek al biz anlatırız nasıl kuracağını

Top Bottom