Herkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım
Herkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım
Hocam çok tesekkurler50 liraya key alıp 950 lira kar edecek dolandıcı. internetten key alınıyor onlara bak bi
Çok sağolun teşekkür ederimbir bilgisayar bul flash bellek yoksa satin al internetten win11 indir rufus isimli programla flash bellege at win11 iso dosyani zaten microsoft kendi sitesinde var sonra internette win10 oem key al onlar win11 de kullanilabiliyor suan 50tl falan ucreti. kurulumda sorun yasarsan yazarsin foto cekip yrdimci oluruz.
Çok teşekkür ederim sagolundetaylı kurulum rehberi kurulumu yaptıktan sonra da 40-50 TL key alırsın biter boş yere o kadar para vermeye gerek yok
Eyvallah hocam sağolunAzcık uğraşın araştırın kendiniz yapın zaten basit. 1000 liraya yazık valla
Forumda her türlü bilgi ve destek sağlayacak hocalarım var ben kendim yaptım.
aman kankam üstteki arkadaşların dediği gibi yapma etme flash bellek al biz anlatırız nasıl kuracağınıHerkese selam millet bugün HP Victus 16-d1011nt modelini sipariş ettim. Bilgisayar freedos ve açıkçası ben de çok bu işlerden anlamıyorum. Bilgisayarcıyı aradım 1000 TL ye orijinal Windows 11 yüklerim garantili dedi. Sizce ne yapmalıyım
Çok teşekkürler kral inşallah 14 Nisan'da yardım isteyeceğim sizdenaman kankam üstteki arkadaşların dediği gibi yapma etme flash bellek al biz anlatırız nasıl kuracağını