Açıkçası casperı önermiyolar o yüzden hiç caspera yanaşmıyorumçok pahalı o fiyata zorlasan 4050 alırsın
Attığım ürün HPAçıkçası casperı önermiyolar o yüzden hiç caspera yanaşmıyorum
16 gb ram istiyorum açıkçasıçok pahalı o fiyata zorlasan 4050 alırsın
Örneğin: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C5HP...e=380333&creativeASIN=B0C5HP383J&linkCode=asn
Üstte attığımdan daha iyileri de vardı fp olarak sıcak fırsatlarda paylaşıldı veya laptop bölümünde
Sonradan taksam 8 gb daha garanti kapsamından çıkar mıAttığım ürün HP
16 gb ram istiyorum açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonradan taksam 8 gb daha garanti kapsamından çıkar mı
16 gb ram istiyorum açıkçası
Bu attığım ürün nasıl genel olarak video düzenleme ve oyun için kullanacağım16 gb ram istiyorum açıkçası
Güzel ama benim attığım Asus ve Casper bunu ezer16 gb ram istiyorum açıkçası
Asus al kanka o zaman ekran kalitesi vs. Ekran kartı hariç Asus en iyisiBu attığım ürün nasıl genel olarak video düzenleme ve oyun için kullanacağım
Dediğim gibi caspera hiç yanaşamıyorum çevremde de tavsiye etmiyorlarGüzel ama benim attığım Asus ve Casper bunu ezer
Asus al kanka o zaman ekran kalitesi vs. Ekran kartı hariç Asus en iyisi
Bu kasası yeni kasa gayet güzel forumda bir çok insan aldıDediğim gibi caspera hiç yanaşamıyorum çevremde de tavsiye etmiyorlar
Asusa ekstra 8 gb ram taksam garanti kapsamından çıkar mıGüzel ama benim attığım Asus ve Casper bunu ezer
Asus al kanka o zaman ekran kalitesi vs. Ekran kartı hariç Asus en iyisi
Çıkmıyor diye biliyorum müşteri hizmetlerine sor istersen forumda alanlarda gelirAsusa ekstra 8 gb ram taksam garanti kapsamından çıkar mı