Çözüldü✓ Önerdiğiniz bilgisayara ram lazım

pardon

Son düzenleme:
Laptop geldiğinde cl değerlerine bakıp ucuza ddr5 bir ram alabilirsiniz
Post automatically merged:

Bunu alabilirsin.
Nasıl takacak hocam?

Haklıdın hepsiburada çok daha güvenli bir site. Eve gidince bakarım.
Birde bu bilgisayara mouse mouse pad ve çanta lazım önerdiğiniz var mı

Yine hepsiburadada olsa iyi olur

Rastgele bir çanta ve mousepad olur, ekstra bir şeye gerek yok. gidince bakarım dediğim gibi.

Son bişey bu bilgisayar freedos o yüzden Windows 11 kurulu USB bellek almayı düşünüyorum deprem bölgesindeyim internet sıkıntısı var kendim Windows 11 yükleyemeyebilirim internette satılıyomu güvenli mi bı ögrenmek istedim
Rastgele bir çanta ve mousepad olur, ekstra bir şeye gerek yok. gidince bakarım dediğim gibi.

Son bişey bu bilgisayar freedos o yüzden Windows 11 kurulu USB bellek almayı düşünüyorum deprem bölgesindeyim internet sıkıntısı var kendim Windows 11 yükleyemeyebilirim internette satılıyomu güvenli mi bı ögrenmek istedim
Kanka çok geçmiş olsun, çok yanlış bir ram önermişim özür dilerim. DDR 5 olduğunu fark etmedim.
Buyur bu rami alabilirsin güvenli bir şekilde.
USB win11 e gelicek olursak güvendiğin bir akraban veya arkadaşından temin edersen süper olur. Windows güncellemeleri yapmak önemlidir, internet erişimi olduğu an yapmaya özen göster.
Bu linkteki videodan nasıl internetsiz indirebilirsin onu gösteriyor.

Kankam şimdi deprem bölgesinde isen çok pahalı ve kaliteli bişi almana gerek yok, alelade bir şey alman yeterli.
Bunu kullanmıştım, 3 yıl idare etti beni.
Hazırda bir çantan varsa onu kullanabilirsin laptop için, ama zarar görmesin, gerekirse parasını veririm diyorsan bunu alabilirsin.

Mouse da önerebilir misin uygun fiyatlı oyuncu mouse u

Geri