NespaY 80+ Silver Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 4,966 22 Temmuz 2022 #1 Malum yaz ayındayız havalar çok sıcak bilgisayar oynarken kullanabileceğim masaüstü vantilatör arıyorum şarjlı olursa iyi olur çokta pahalı olmazsa sevinirim.
Malum yaz ayındayız havalar çok sıcak bilgisayar oynarken kullanabileceğim masaüstü vantilatör arıyorum şarjlı olursa iyi olur çokta pahalı olmazsa sevinirim.
Shiwoss 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Kürşat 22 Temmuz 2022 #2 jarjlıların performansı çok yüksek değil bütcenizi net şekilde söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
jarjlıların performansı çok yüksek değil bütcenizi net şekilde söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
NespaY 80+ Silver Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 4,966 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shiwoss yazmış: jarjlıların performansı çok yüksek değil bütcenizi net şekilde söylersen daha iyi yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Maksimum 200 verebilirim.
Shiwoss yazmış: jarjlıların performansı çok yüksek değil bütcenizi net şekilde söylersen daha iyi yardımcı olabilirim Devamı için tıklayın... Maksimum 200 verebilirim.
Shiwoss 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Kürşat 22 Temmuz 2022 #4 Simtech KM-1722 bende bundan var memlunum
NespaY 80+ Silver Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 4,966 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Shiwoss yazmış: Simtech KM-1722 bende bundan var memlunum Devamı için tıklayın... Şarjlı mı?
Shiwoss 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Kürşat 22 Temmuz 2022 #6 Hastor yazmış: Şarjlı mı? Devamı için tıklayın... hayır ama seviyorum güzel soğutuyor alarmı kumandası falan da var
Hastor yazmış: Şarjlı mı? Devamı için tıklayın... hayır ama seviyorum güzel soğutuyor alarmı kumandası falan da var
emres1 80+ Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 487 Dahası Reaksiyon skoru 196 İsim emre şimşek 22 Temmuz 2022 #7 Ben bunu kullanıyorum ama seneler önce Migros'tan almıştım, usb ile çalışıyor. Çok memnunum baya iyi serinletiyor, 2 kademeli. General Home CF381 USB General Home Mini Fan Cf-381 Usb'li Beyaz Renk General Home Cf-381 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Migros'ta bunun metali varmış fiyatı çok daha ucuz ama bu ürün hakkında bi fikrim yok. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr
Ben bunu kullanıyorum ama seneler önce Migros'tan almıştım, usb ile çalışıyor. Çok memnunum baya iyi serinletiyor, 2 kademeli. General Home CF381 USB General Home Mini Fan Cf-381 Usb'li Beyaz Renk General Home Cf-381 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Migros'ta bunun metali varmış fiyatı çok daha ucuz ama bu ürün hakkında bi fikrim yok. Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek! www.migros.com.tr