110 kilo 175 boyundayım beni taşıyor bu sabah üstünde zıpladım hiçbirşey olmadısağlam mı peki ?
hocam geçen 15li plus ve anka hakkında konuşmuştuk hatırlarsan ufak bi ön arka sallanma boşluğunu vidaları sıkarak geçirirsin belki demiştinya onlar vidalardan değil direkt amortisörden kaynaklı galiba110 kilo 175 boyundayım beni taşıyor bu sabah üstünde zıpladım hiçbirşey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
zıpladım dediğimde oturarak
bende anka modelini kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı ama fiyatı şuan kaç lira bilmiyorum biraz zamlanmış olabilrzıplaman ikna edici )
evet hocam ama amortisörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha sıfır çünkü ve kaliteli olduğu için boşluk olması imkansız neredeyse en azından yeni ürün olduğu için benim görüşüm arka tarafta olan yay kısmından kaynaklanıyorhocam geçen 15li plus ve anka hakkında konuşmuştuk hatırlarsan ufak bi ön arka sallanma boşluğunu vidaları sıkarak geçirirsin belki demiştinya onlar vidalardan değil direkt amortisörden kaynaklı galiba
xdrivenin en iyi olanı hangisi ?evet hocam ama amortisörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha sıfır çünkü ve kaliteli olduğu için boşluk olması imkansız neredeyse en azından yeni ürün olduğu için benim görüşüm arka tarafta olan yay kısmından kaynaklanıyor
olabilir belki ben yanlış tespit etmiş olabilirim ama biraz araştırdım bütün koltuklarda bu pynama payı oluyormuş ki zaten bende de çok az bi pay var belki 1 2 cm var yokevet hocam ama amortisörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha sıfır çünkü ve kaliteli olduğu için boşluk olması imkansız neredeyse en azından yeni ürün olduğu için benim görüşüm arka tarafta olan yay kısmından kaynaklanıyor
hocam kendi boy kilonuza göre seçebilirsiniz BENİM görüşüm anka ve 15li plus görüntü ve sağlamlık açısından en güzelixdrivenin en iyi olanı hangisi ?
hocam isterseniz koltuğu yan yatırın ve ayağı tutup sallayın amortisöre bakın boşluk yoktur illaki eğer varsa amortisörden yoksa yaydan kaynaklıdır ben sürekli sallandığım için problem yok hem bu sallanmak en zevk aldığım şeylerden biriolabilir belki ben yanlış tespit etmiş olabilirim ama biraz araştırdım bütün koltuklarda bu pynama payı oluyormuş ki zaten bende de çok az bi pay var belki 1 2 cm var yok
bende sallanıyorum hocam sorun yok bende de zaten beşik olmayan koltuk normal döner sandalyeden farksız oluyor nerdeysehocam kendi boy kilonuza göre seçebilirsiniz BENİM görüşüm anka ve 15li plus görüntü ve sağlamlık açısından en güzeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam isterseniz koltuğu yan yatırın ve ayağı tutup sallayın amortisöre bakın boşluk yoktur illaki eğer varsa amortisörden yoksa yaydan kaynaklıdır ben sürekli sallandığım için problem yok hem bu sallanmak en zevk aldığım şeylerden biri
kesinliklebende sallanıyorum hocam sorun yok bende de zaten beşik olmayan koltuk normal döner sandalyeden farksız oluyor nerdeyse