Bütçe?Arkadaşlar fps oyunlar için önerebileceğiniz mous varmı birden fazla seçenek atabilirsiniz
orta fiyattan kastınız nedir bi bütçe söyleyin yardımcı olalımYani çok pahalı olmasın tabi orta seviyeler fiyat diyelim
Logitech superlight 2Arkadaşlar fps oyunlar için önerebileceğiniz mous varmı birden fazla seçenek atabilirsiniz
kablolu kablosuz? ve kablosuz olursa 2.8klık bişi olurmukafamda bir fiyat belirlemedim dediğim gibi birden fazla seçenek önerebilirsiniz öyle bakarak karar vermek istiyorum
öncede mouse ne kullandın memnun muydun? mouse grip falan anlat ona göre öneriyim
rival beni çok yarı yolda bıraktı 2 kere bozuldu yenisini gönderdiklerine ragmen mouse olarak steelseries almam heraldeG502 ve rival3
1000Hz:Logitech G403 Hero kullanıyorum ama baya eskidi kozmetik olarak iyi hissettirmiyor yenilemeyi düşünüyorum memnun muydum? evet memnundum. güncel olarak daha iyi fp olur diye tavsiye almak istiyorum daha bundan devam mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
rival beni çok yarı yolda bıraktı 2 kere bozuldu yenisini gönderdiklerine ragmen mouse olarak steelseries almam heralde