Neler Yeni

Önerebileceğiniz Reklam ajansı?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Biz bi şömine mağazası sahibiyiz tanıtım videosu , instagram hesabımızı büyütmek istiyoruz var mı önerebileceğiniz reklam ajansları

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Reklam ajansı öneremem ama benim olduğum şehirde halk otobüslerinde bazı esnafların mağazaların reklamları veriliyor belki öyle bir şey olabilir.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
tiktok ve instagram da ufak ufak videolar yayınlayın kendinizi deneyin reklam şirketlerinin iyisini bulmak zor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tiktok ve instagram da ufak ufak videolar yayınlayın kendinizi deneyin reklam şirketlerinin iyisini bulmak zor
Ya yayınlıyorum da az izleniyor 350 takipcimiz var hala , gerci yeni yeni basladim videolara da videolar anca 700 500 izleniyor keşfete dusmuyor stratejisini öğrenmem lazım birde soru sorucam reklam şirketleri ile iş yapmak çok masraflı mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam ajansı öneremem ama benim olduğum şehirde halk otobüslerinde bazı esnafların mağazaların reklamları veriliyor belki öyle bir şey olabilir.
Şömine magazasıdayız da daha dükkanımız yok online sipariş alıyoruz ve yakınımda hiç reklam verebileceğimiz yer var mı bilmiyorum ne gibi yerlere verebilirim ki? Aklıma şey geldi bi ara şu üst geçitlerin demirliklerine reklamı asmak cunku yol sonuçta ama belediyeden izin almak gerekiyormuş doğru mudur

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Ya yayınlıyorum da az izleniyor 350 takipcimiz var hala , gerci yeni yeni basladim videolara da videolar anca 700 500 izleniyor keşfete dusmuyor stratejisini öğrenmem lazım birde soru sorucam reklam şirketleri ile iş yapmak çok masraflı mıdır

Şömine magazasıdayız da daha dükkanımız yok online sipariş alıyoruz ve yakınımda hiç reklam verebileceğimiz yer var mı bilmiyorum ne gibi yerlere verebilirim ki? Aklıma şey geldi bi ara şu üst geçitlerin demirliklerine reklamı asmak cunku yol sonuçta ama belediyeden izin almak gerekiyormuş doğru mudur
Çok bı bilgim yok ama kendinize bı reklam hazirlatip bazı hesaplardan reklamınızı yaptırabilirsiniz.

T.F.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa K.
Biz bi şömine mağazası sahibiyiz tanıtım videosu , instagram hesabımızı büyütmek istiyoruz var mı önerebileceğiniz reklam ajansları
İlgili instagram sayfalarına ücret karşılığında reklam verdirebilirsiniz

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa
Kime verebilirim ki mesala mobilyacılara verilir mi?
Mobilyacılara verilmez de aklıma başka bir şey getirdiniz.
Mesela mobilyacılarla anlaşın onlar mobilya yaptıkları yerlere sizin şöminelerinizi önersinler böyle bir şey de olabilir bence.

seo uzmanlarıyla görüş
Bu da bı çözüm ama bu sistemin nasıl işlediğini bilmiyorum.

Top Bottom