(Öneri)Dışarda ne yapabilirim ?

Reaksiyon skoru
1,792
7/24 Evdeyim ders,spor dışında bomboş oturuyorum arkadaşlarımla oyun oynıyım diyecem hiç kimse yok.Dışarı çıkayım diyorum ama napacağımı bilmiyorum ne kimse beni bir yere çağırıyor,ne yazıyor instadan,wp den 15 yıldır aynı yerde yaşıyorum ama hiç bir yeri bilmiyorum bisiklet süreyim diyorum sürecek yer yok basket oynıyım diyorum 10 dk sonra sıkılıyorum tekim diye arkadaşlarımda geziyor görüyorum en yakın arkadaşım bile yeni tanıştığı önceden yüzüne bile bakmadığı kişilerin kanka olmuş ben yazınca soğuk soğuk cevap veriyor,1-2 saat sonra cevap veriyor.Sizce ne yapabilirim dışarda ?

yeni arkadaşlar edin yeni çevrende

Yeni arkadaşlar edinip onlarla takılabilirsin
eğer oturduğun yer sahile yakınsa sahilde yürüyüş yapabilirsin
awmlere gidip vakit geçirebilirsin
belki yeni bir hobi bulup o hobinde iyi olmaya çalışabilirsin

Yeni arkadaşlar edinip onlarla takılabilirsin
eğer oturduğun yer sahile yakınsa sahilde yürüyüş yapabilirsin
awmlere gidip vakit geçirebilirsin
belki yeni bir hobi bulup o hobinde iyi olmaya çalışabilirsin
Hiç kimse tanımıyor ve tanışsak bile bir süre sonra takmıyorlar çok yaşadım,yaşadığım yer Bingöl yani avm bir tane var orada da sadece yemek yeri var kıyafet ve market,spor şuanlık güzel bir hobi baya iyi hissetiriyor beni.

kanka hobi olarak kitap/hikaye yazmayı, şarkı sözleri yazmayı, resim çizmeyi falan deneyebilirsin belki bir gitar alıp tıngırdatırken onu öğrenirsin.
sana vakit geçirtecek hobiler bulmaya çalış kısacası.
Ayrıca gene de moralini bozmayıp insanlarla tanışmaya çalış elinde sonunda bir tane sağlam arkadaş bulursun emin ol.

kanka hobi olarak kitap/hikaye yazmayı, şarkı sözleri yazmayı, resim çizmeyi falan deneyebilirsin belki bir gitar alıp tıngırdatırken onu öğrenirsin.
sana vakit geçirtecek hobiler bulmaya çalış kısacası.
Ayrıca gene de moralini bozmayıp insanlarla tanışmaya çalış elinde sonunda bir tane sağlam arkadaş bulursun emin ol.
Bu şansla biraz zor iyi davranıyorum kırıp geçiyorlar sert davranıyorum insanlar benden uzaklaşıyorlar sanki kendimi canavarmışım gibi hissediyorum ya da bir suçlu gibi hobi edinsem bile çok yapamam zamanım çok yok nerdeyse.

Bu şansla biraz zor iyi davranıyorum kırıp geçiyorlar sert davranıyorum insanlar benden uzaklaşıyorlar sanki kendimi canavarmışım gibi hissediyorum ya da bir suçlu gibi hobi edinsem bile çok yapamam zamanım çok yok nerdeyse.
Kanka böyle düşünme ona bakılırsa benim de çevremde topu topu 2 kişi var arkadaşım diyip güvenebileceğim
Mesela benim de ilişki konusunda sıkıntım var ilişki konusunda şansım neredeyse 0. 17 yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı sadece bir tane sevdiğim kişi oldu oda başkasıyla mutlu şuanda ):

Elbet seninle arkadaş olan biri çıkar sen tanışmaya devam et ne biliyim gerekirse çık dışarı oturma alanlarında yürüyüş yollarında yada başka yerlerde insanlarla tanışmaya çalış illa yakın çevrenden insanlarla kendini sınırlandırma.

Kanka böyle düşünme ona bakılırsa benim de çevremde topu topu 2 kişi var arkadaşım diyip güvenebileceğim
Mesela benim de ilişki konusunda sıkıntım var ilişki konusunda şansım neredeyse 0. 17 yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı sadece bir tane sevdiğim kişi oldu oda başkasıyla mutlu şuanda ):

Elbet seninle arkadaş olan biri çıkar sen tanışmaya devam et ne biliyim gerekirse çık dışarı oturma alanlarında yürüyüş yollarında yada başka yerlerde insanlarla tanışmaya çalış illa yakın çevrenden insanlarla kendini sınırlandırma.
Sevgili,aşk umrumda bile değil sadece 1 dostum olsun yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin,beraber spor yapalım,gezelim tozalım,oyun oynıyalım beraber dertleşelim sadece 1 dost ama yok herkes nefret ediyor benden ters bişey diyincede ziya sen çok değiştin oluyorum farklı okullardan tanışıyorum biriyle olmuyor farklı yerden tanışıyorum yine olmuyor ne yapsam olmuyor.

Asosyallik sendromu geçiriyosunuz galiba? Kafa yapın nasıldır nelerden hoşlanırsın?
Post automatically merged:

Hacı şimdi bende de aynı durum var kendi reel çevremden kimseyle düzgün konuşmuyorum oyun oynamıyorum ama 6 yıldır tanıdığım canımdan çok sevdiğim arkadaşlarım var internetten daha çocukken tanıştığımız hala da oynadığımız oyunlar birdir bizim. Eğer bulabiliyorsan öyle bir çevre bulmanı söylerim asosyal ve dışlanan bir insanın dışarıda başarılı olması çok zordur.

Asosyallik sendromu geçiriyosunuz galiba? Kafa yapın nasıldır nelerden hoşlanırsın?
Yani bilemiyorum asosyal miyim değil miyim spordan hoşlanırım oyun oynamaktan gezip tozmaktan biraz doom benzeri şeylerden yani bilmiyorum uzun zamandır nelerden hoşlanırım diye hiç sormadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,830
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri