[Öneri] Oyun Bilgisayarı

katakuri

80+
Reaksiyon skoru
0
İş dizüstü bilgisayarımda oyun oynayamayacağımı kabul etmeye geldim... Yani...

Orta seviye bir oyun bilgisayarı önerisine mi ihtiyacınız var? 3 monitörle dolaşmayı seviyorum. Bunun dışında şu anda oynadığım en yüksek seviye tatmin edici ve orta grafik seçeneklerinde sorunsuz oynayabildiğim sürece grafik seçeneklerini devre dışı bırakmak umurumda değil. Ayrıca veri aktarımımı şifrelemek ve evdeki akıllı cihazlara yayınlamak için programlar kullanıyorum.

Evimi yeniden şekillendirme sürecinde, 3k+'ı çok fazla harcayabilirken, mümkünse 1500 - 2k civarında tutmayı tercih ederim. O para benim banyomda harcansa daha iyi olurdu...

Nasıl inşa edileceğini biliyorum, sadece bu günlerde vaktim yok. Bu nedenle yükseltilebilirlik bir artıdır ve gerçekten ideal hale getirmek için 1 parçanın değiştirilmesi gereken bir anlaşma sorun değildir. Parçaları kendi başıma seçecek teknoloji bilgisine sahip değilim... o yüzden evet. İşte buradayım.

Bişey anladıysam arap olayım kral

Ekler

• ElRsfvdXEAAYRrS.jpg
    ElRsfvdXEAAYRrS.jpg
    21.2 KB · Hit: 42
2 veya 3k ya pc istiyo sanırım

Muhtemelen çeviri bu, yoksa Türkçe öğretmeni kederinden kendini asardı.
Umarım anlayan olmuştur...

Türkçe Çeviri :trpeepo:

-----------------------------------------------------------------------------

İş bilgisayarımda (Dizüstümde) Oyun oynayamayacağımı artık kabullendim...

Orta seviye bir oyun bilgisayarı önerisine ihtiyacım var. 3 monitöre bağlanabilme özelliği olsa iyi olur. Bunun dışında oynadığım en yüksek seviyeli veya orta grafik seçeneklerinde sorunsuz oynayabildiğim sürece grafik seçeneklerini devre dışı bırakmak/düşürmek umurumda değil. Ayrıca veri aktarımını şifrelemek ve evdeki akıllı cihazlara yayınlamak için(Ekran paylaşım Uygulamaları vesaire) programlar kullanıyorum.

Bilgisayarımı yeniden şekillendirme/değiştirme sürecinde 3,000 Birim ve daha fazla harcayabilirim ama mümkünse Bütçemi 1,500-2,000 arasında tutmak istiyorum. (Son Cümleyi anlamadım ama sanırım artan parayı banyosunda harcayacağından dolayı mümkün olduğu kadar düşük bütçeli bir öneri istiyor.)

Nasıl Bilgisayar toplanacağını biliyorum ama bu günlerde pek vaktim olmuyor. Bilgisayarda yükseltilebilir özellikler olması (Ram Yükseltmesi vesaire) benim için ekstradan bir artıdır. Olabildiğince ideal hale getirebilmek için parça değiştirmem gerekebilir. Ne yazık ki parçaları kendi başıma seçebilecek Teknoloji birikimine sahip değilim. Bu sebeple burada konu açıyorum.

-----------------------------------------------------------------------------

Arkadaşın Japon olduğunu varsayalım. Bu bütçeye Japon yeni olarak Bilgisayar bulunmuyor, bu yüzden ABD Doları olarak baz alalım. Bütçesi 3000$ olması gerek. Yani anladığım kadarıyla..

Bütçeyi Dolar olarak baz alırsak bunu önerebilirim:

Not: ABD E-Ticaret sitelerine ve piyasasına hakim olmadığım için birkaç forum hocamızdan yardım aldım.

İş dizüstü bilgisayarımda oyun oynayamayacağımı kabul etmeye geldim... Yani...

Orta seviye bir oyun bilgisayarı önerisine mi ihtiyacınız var? 3 monitörle dolaşmayı seviyorum. Bunun dışında şu anda oynadığım en yüksek seviye tatmin edici ve orta grafik seçeneklerinde sorunsuz oynayabildiğim sürece grafik seçeneklerini devre dışı bırakmak umurumda değil. Ayrıca veri aktarımımı şifrelemek ve evdeki akıllı https://omegle.onl/ vshare cihazlara yayınlamak için programlar kullanıyorum.

Evimi yeniden şekillendirme sürecinde, 3k+'ı çok fazla harcayabilirken, mümkünse 1500 - 2k civarında tutmayı tercih ederim. O para benim banyomda harcansa daha iyi olurdu...

Nasıl inşa edileceğini biliyorum, sadece bu günlerde vaktim yok. Bu nedenle yükseltilebilirlik bir artıdır ve gerçekten ideal hale getirmek için 1 parçanın değiştirilmesi gereken bir anlaşma sorun değildir. Parçaları kendi başıma seçecek teknoloji bilgisine sahip değilim... o yüzden evet. İşte buradayım.

I got this,...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,340
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri