30 saat çok eğlenceli değil ama sonra sarıyor bunu ötylerken arkada oynuyorumOyun nasıl videolardan izliyorumda almayı düşünüyorum sarıyo mu oynaması?
İlk başta pek sıcak bakmadım. Çünkü paralı oyundu.Oyun nasıl videolardan izliyorumda almayı düşünüyorum sarıyo mu oynaması?
yeni başladıysanız doc iyidir kendine ve takım arkadaşlarına can basar
genellikle savunmada iş yapan operatörler
Jager
Kapkan
Doc
Mute
Frost
Lesion
Rook
Yeni başladıysan Doc al aşırı basit.Silahı var can basıyor.Bir de Rook alabilirsiniz takım arkadaşlarına armor basıyor.
Frost mu Lesion mu ?yeni başladıysanız doc iyidir kendine ve takım arkadaşlarına can basar
genellikle savunmada iş yapan operatörler
Jager
Kapkan
Doc
Mute
Frost
Lesion
Rook
frost alın az önce tuzapına düştümİlk başta pek sıcak bakmadım. Çünkü paralı oyundu.
Neyse ilk oynamaya başladığınızda cidden zorlanıyorsunuz. Arkadaşınız oynuyorsa mutlaka onunla oynayın oynamıyorsa ona da aldırın.
Ama alışırsanız zevk veriyor.
Ben alışmadım daha 2 gündür oynuyorum ama "kill" alınca zevk veriyor. Çünkü oyunda kill almak biraz zor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frost mu Lesion mu ?
Neden?frost alın
Ben Lesion'u daha çok seviyorum.İlk başta pek sıcak bakmadım. Çünkü paralı oyundu.
Neyse ilk oynamaya başladığınızda cidden zorlanıyorsunuz. Arkadaşınız oynuyorsa mutlaka onunla oynayın oynamıyorsa ona da aldırın.
Ama alışırsanız zevk veriyor.
Ben alışmadım daha 2 gündür oynuyorum ama "kill" alınca zevk veriyor. Çünkü oyunda kill almak biraz zor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frost mu Lesion mu ?
az önce haritayı ezbere bilmeme rağmen tuzağa düştüm oynarsanız çok iyi operatörNeden?
Frost hem silahları yeni başlayanlar için uygun hemde özelliği çok kolay bir karakter. Öldüğün zaman bile tuzaklarınla adam alıp roundu kurtarabilirsin.Neden?