Neler Yeni

[ÖNERİ] R6S SAVUNAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
az önce haritayı ezbere bilmeme rağmen tuzağa düştüm oynarsanız çok iyi operatör
Tuzağa düşünce noluyor? Lesion dan nasıl bir farkı var? Lesion zehir veriyor onu biliyorum çünkü bugün onun zehirine öldüm xD.
Acı bi tanışma oldu. xD

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Tuzağa düşünce noluyor? Lesion dan nasıl bir farkı var? Lesion zehir veriyor onu biliyorum çünkü bugün onun zehirine öldüm xD.
Acı bi tanışma oldu. xD
tuzağa düşünce yere düşüyorsun ve haraket edemiyorsun biriş gelip ayağa kaldırması lazım lesionb ayağınıza zehirli iğne bırakıyor ama 7 can götürüyor çıkarnmmazsan -7 -7 düşürmeye devam ediyor

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Acı bi tanışma oldu. xD
Tuzağı yakalanan kişiyi injure (yaralı) bırakıyor ve kurban hareket edemiyor. Eğer bir arkadaşı yoksa ve adam tekse o an kurbanın yapabileceği hiç bir şey yok. Kurban takımdaki son kişi ise kaldıramayacak biri olduğundan direk ölür. Frost+Lesion kombosu ile direk öldürebilirsiniz mesela.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Yeni basladıysan rook öneririm başta oyun mantığını çözebilmek için.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kapkan alın en iyi ve ucuz başlangıç defans operatörü kurun traplerinizi güzel yerlere keyfinize bakın.
Onu en başta aldım ama kurduğum bombalara fazla yakalanmıyorlar. 5 tane kuruyorsam 1 i patlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tuzağa düşünce yere düşüyorsun ve haraket edemiyorsun biriş gelip ayağa kaldırması lazım lesionb ayağınıza zehirli iğne bırakıyor ama 7 can götürüyor çıkarnmmazsan -7 -7 düşürmeye devam ediyor
Tuzağı yakalanan kişiyi injure (yaralı) bırakıyor ve kurban hareket edemiyor. Eğer bir arkadaşı yoksa ve adam tekse o an kurbanın yapabileceği hiç bir şey yok. Kurban takımdaki son kişi ise kaldıramayacak biri olduğundan direk ölür. Frost+Lesion kombosu ile direk öldürebilirsiniz mesela.
Hmm. Lesion dan daha iyiymiş. Sağ olun. Frost alacağım.

Frost 10000 para imiş. 1000 lik bi şey önerebilir misiniz? DOC aklımda onun dışında.

Son düzenleme:

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
İlk başta pek sıcak bakmadım. Çünkü paralı oyundu.

Neyse ilk oynamaya başladığınızda cidden zorlanıyorsunuz. Arkadaşınız oynuyorsa mutlaka onunla oynayın oynamıyorsa ona da aldırın.
Ama alışırsanız zevk veriyor.
Ben alışmadım daha 2 gündür oynuyorum ama "kill" alınca zevk veriyor. Çünkü oyunda kill almak biraz zor ya.

Frost mu Lesion mu ?
Frost

Onu en başta aldım ama kurduğum bombalara fazla yakalanmıyorlar. 5 tane kuruyorsam 1 i patlıyor.

Hmm. Lesion dan daha iyiymiş. Sağ olun. Frost alacağım.

Frost 10000 para imiş. 1000 lik bi şey önerebilir misiniz? DOC aklımda onun dışında.
Doc iyi silahındaki dürbün 4x mp5 ve p90 ikiside iyi silahlar adamın tektek kafasına nişan almayı iyi öğrenin ve genellikle en arkada siz olun hep pusun yani bir köşeye adamları görebilecek yere. DOC alayım koşup öldüreyim yapabileceğiniz bir karakter değil pusmanız gerekir

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doc iyi silahındaki dürbün 4x mp5 ve p90 ikiside iyi silahlar adamın tektek kafasına nişan almayı iyi öğrenin ve genellikle en arkada siz olun hep pusun yani bir köşeye adamları görebilecek yere. DOC alayım koşup öldüreyim yapabileceğiniz bir karakter değil pusmanız gerekir
DOC hariç.

Frost

DOC hariç ne var iyi ?1000 paralık.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Oyunda 2500 saatim oynayış tarzına göre operator alman daha doğru olur mesela ben defansda jagerdan başka hiçbir operator oynamam defenderlar arasında silahı en iyi olan operatordur kendisi ama lesion mira smoke bandit echoda defenderlar arasında gadgetları en çok işe yarayan operatörlerdir seçimini ona göre yapmanı tavsiye ederim

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Oyunda 2500 saatim oynayış tarzına göre operator alman daha doğru olur mesela ben defansda jagerdan başka hiçbir operator oynamam defenderlar arasında silahı en iyi olan operatordur kendisi ama lesion mira smoke bandit echoda defenderlar arasında gadgetları en çok işe yarayan operatörlerdir seçimini ona göre yapmanı tavsiye ederim
katılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Yıldız
Discord
all eyez on me'#2673
oyuna yeni başladıysan rook oyna, gerisi gelir.

samet4747

80+ Platinum
senin o prof fotosunu yerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ