Bu ayarı nereden yapıyoruz acaba benimde bataryam hiç dayanmıyor hemen bitiyor
1780861334
Rica ederim. Bariz bir fark yok ama az da olsa fark var aslında.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Daha önce Monster ve ASUS marka laptoplar kullandım. Bu sefer bütçem 70.000 TL civarında...
Hocam elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende Omen 16-CJ8U6EA kullanıcısıyım. Belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazmak istedim. Oyunlarda...
1.6 eco vardı, cvtden dolayı bayıyor araba. uzun yolda sollamaya çıktıktan 1-2sn sonra hızlanmaya başlıyor. deviri yükseltmek için bekliyor. tüp harici...
Dostum ben mağazadan aldım dediğim gibi 1 hafta oluyor hala şarjı ortada hiç şarja takmadım. Mesafe olarak fazlasıyla yeterli tam ölçmedim ama monitörü...
Hocam 244F yerine https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ bunu düşündüm bende
Merhaba RTX5060 lı laptopuma monitör alacağım. Bütçemin el verdiği bu 10 monitörden hangisini almak en mantıklısı? bu seviyelerde başka öneriniz varsa ona...
Merhaba RTX5060'lı bir laptopum var. Laptopumda Type-C ve HDMI mevcut. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla HDMI da bazen 144Hz in üstü olduğunda sıkıntısı...