Önerilerinize ihtiyacım var

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Aralığın 1 inse başladığım depo işinde hayat enerjimi, duygularımı kaybettim.

sabah 6.20 geçe kalkıp tekrar akşam 6 buçulta eve gekiyorum. 9 saatalıştırıyoruz diyorlar ama 10 saat 15 dk ordasın. 7.30-5.45 böyle saçma sapan bir saat yok. Bari 7-5 olsa.

Her neyse her şeye eyvallah ettik. Asgari ücrete de eyvallah ettik 1-2 ay sonra yalandan prim veriyorlarmış, devamsızlık pirimi. 1 ayda 20 gün çalışıtorsanız o 20 günde devamsızlık yapmamanız halinde 6000 tl daha para alıyorsunuz, maaşınızdan 10 gün sonra yatıyor bu da başka saçma bir durum.

Geçen sene de gittiydim buraya ama o zaman ruhu vardı, sarıyordu. Şimdiki insanların hepsi arkanızdan kuyunuzu kazıyor.

Bugün işten sevdiğim, takıldığım biri

şef seni şutlayacakmış tarzı bir laf etti. Ben de kovarsa kocsun bana iş mi yok dedim ama insan bir yerde merak ediyor.

Ne yapsam şefe direkt bçyle bir durum var mı diye sorup eğer öyle bir durum varsa da sen bana nite söylemiyorsun da arkamdan diyorsun, bu 1 de değil hep öyle diyor. Bi abiyle çok samimiyiz diye el ele tutuşsunoar demiş. Bu yine 1. bahsettiğim kimse bana dedi böyleyken böyle diye. İş çok güzel, iyi maaşlı gibi bınlarla uğraşıyoeuz.

Bir diğer seçenek beni atmadan istifa verip kendime daha insani şartlarda çalıştıran, en azından asgarinin 10k üstü falan veren bir yer mi arayayım.

Son iki şey diyeceğim.

1. si bu adam kolpa mı atıyor? Ya da Şakasına mı söyledi? Ama bunu dile getiren 2. kişi yalan olduğunu sanmoyorum.

2. si de efendiliğimi boxmayıp işike odaklanıp çıkaracakları varsa çıkarılmak devam edersem devam etmek.

Bunlara ek işte kimsenin anasına bacısına sövmedim (yüzüne karşı) Hiçbir zaman birine iş yıkmadım. Hiç bir zaman işten kaytarmadım. Sadece 2 muhabbet ettil imsanlarla diye zoruna fidiyor bazılarının. Bir de benim dışımda herkes muhabbet ederken biletin bana kesilmesi canımı sıkıyor.

Çıkarırlarsa çıkarsınlar Allah büyük ama insanı kendinden sorumlu olan değilde arkadan güvercinle mektup yollar gibi başkalarının ağzından bu lafları duymak kırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olayı yüz yüze görüştüğüm arkadaşlara anlatsam sallamayacakları için buraya açtım. 1-2 bukle bir şey konuşursa tecrübe etmiş abi kardeşlerim içimi rahatlatırsınız en azından saygılar

Not play kolpnıd zaten kimsenin ıörunda depiliz

Aralığın 1 inse başladığım depo işinde hayat enerjimi, duygularımı kaybettim.

sabah 6.20 geçe kalkıp tekrar akşam 6 buçulta eve gekiyorum. 9 saatalıştırıyoruz diyorlar ama 10 saat 15 dk ordasın. 7.30-5.45 böyle saçma sapan bir saat yok. Bari 7-5 olsa.

Her neyse her şeye eyvallah ettik. Asgari ücrete de eyvallah ettik 1-2 ay sonra yalandan prim veriyorlarmış, devamsızlık pirimi. 1 ayda 20 gün çalışıtorsanız o 20 günde devamsızlık yapmamanız halinde 6000 tl daha para alıyorsunuz, maaşınızdan 10 gün sonra yatıyor bu da başka saçma bir durum.

Geçen sene de gittiydim buraya ama o zaman ruhu vardı, sarıyordu. Şimdiki insanların hepsi arkanızdan kuyunuzu kazıyor.

Bugün işten sevdiğim, takıldığım biri

şef seni şutlayacakmış tarzı bir laf etti. Ben de kovarsa kocsun bana iş mi yok dedim ama insan bir yerde merak ediyor.

Ne yapsam şefe direkt bçyle bir durum var mı diye sorup eğer öyle bir durum varsa da sen bana nite söylemiyorsun da arkamdan diyorsun, bu 1 de değil hep öyle diyor. Bi abiyle çok samimiyiz diye el ele tutuşsunoar demiş. Bu yine 1. bahsettiğim kimse bana dedi böyleyken böyle diye. İş çok güzel, iyi maaşlı gibi bınlarla uğraşıyoeuz.

Bir diğer seçenek beni atmadan istifa verip kendime daha insani şartlarda çalıştıran, en azından asgarinin 10k üstü falan veren bir yer mi arayayım.

Son iki şey diyeceğim.

1. si bu adam kolpa mı atıyor? Ya da Şakasına mı söyledi? Ama bunu dile getiren 2. kişi yalan olduğunu sanmoyorum.

2. si de efendiliğimi boxmayıp işike odaklanıp çıkaracakları varsa çıkarılmak devam edersem devam etmek.
Ben sana zamanında dedim kanka😁. Insan bazen yaşamadan öğrenmiyor. Zor ya

Ben sana zamanında dedim kanka😁. Insan bazen yaşamadan öğrenmiyor. Zor ya
valla çok şey yaşadım, ilk iş deneyimide değil hocamda aklımda plan projem var. Bir müddet köle olcaz sonrası hayırlıso
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş hayatı. Normal şeyler bunlar.
dıpru diyorsun hocam.

Eskiden +60 yaş senelerini bir yere adayan çalışanlara bakıp kendimi motive ederdim bu saçma yöntemle şimdide bişeyler motive ede ede yuvarlanıp gidelim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,509
Üyeler
186,899
Son üye
Vexalon
Geri