Neler Yeni

Öneriniz olur mu acaba ahali

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
CS oynuyorum genelde faceit Gamepower Overload bir klavyem var ama artık karakteri ağır haraket ettiriyor 2.0ms bir klavye 0.1ms algılamalı bir klavyeye geçiş yapmak istiyorum max bütçe 2300-2500 öneriniz var mıdır? Acelem yok temudan falan da sipariş verebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öneririm hocam. Beyazı da vardı ama bitmiş. Yakında gelir diye düşünüyorum ama zam gelir mi orasını bilmiyorum.

Teşekkür ederim hocam bende buna bakıyordum çünkü sw diye bir youtube'r sürekli klavye önerisi yapıyor o da bunun diğer muadilini önermiş ama stok bitmiş geriye tek bir seçenek kalıyor bu

swanzy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Swanzy01
Güzel konu takipteyim. Bu bütçelerde bende klawye arıyordum @Loki_0 klawye güzelmiş inceledim özelliklerini dostum. Csgo oyunuyoruz sadece bari şöyle güzel pikler atabileceğimiz klawye lazım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel konu takipteyim. Bu bütçelerde bende klawye arıyordum @Loki_0 klawye güzelmiş inceledim özelliklerini dostum. Csgo oyunuyoruz sadece bari şöyle güzel pikler atabileceğimiz klawye lazım :D
Keslinlikle bazen öyle adamlar geliyor ki güzel ayak haraketleri yapıyorlar ve vuramıyorsun bize de bu tarz bişey lazım ben çok stok bitmeden sipariş vereyim ya

Loki_0

80+
Teşekkür ederim hocam bende buna bakıyordum çünkü sw diye bir youtube'r sürekli klavye önerisi yapıyor o da bunun diğer muadilini önermiş ama stok bitmiş geriye tek bir seçenek kalıyor bu
Evet o mad60 öneriyordu. O da iyi klavye ama ben fun60 ı daha çok seviyorum. Kablosuz özelliği de var diğerinde yok mesela. Ama şöyle bir durum var kablosuz kullanırken 8000 hz kullanılmıyor, en fazla 1000 hz olur. Kablolu kullanırken 8000 hz kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size de hayırlı olsun hocam. Stok bitmeden alın derim. Gerçi stok bitse de genelde yeniliyorlar ama her yenilediklerinde ufak bir zam geliyor genelde :)

Top Bottom