Vız gelir tırıs gider tek kişilik modunda bitirip özel kıyafeti bile aldımDEVOUR
Eşli oyunlar arasında Devourdan daha korkunç bir oyun görmedim ben. Single oyunlar var korkunç olarak.Vız gelir tırıs gider tek kişilik modunda bitirip özel kıyafeti bile aldım
Genelde single lar daha korkunç oluyor ama bu bana sıkıcı geliyor korkunç olmasından ziyade bu sefer farklı bir gerilim tatmak istiyorum.Eşli oyunlar arasında Devourdan daha korkunç bir oyun görmedim ben. Single oyunlar var korkunç olarak.
Çıktığı zaman The Outlast Trials bakabilirsiniz.Genelde single lar daha korkunç oluyor ama bu bana sıkıcı geliyor korkunç olmasından ziyade bu sefer farklı bir gerilim tatmak istiyorum.
çok pahalı olmadığı sürece güzel bir alternatif gibiÇıktığı zaman The Outlast Trials bakabilirsiniz.
Duymuştum bakmakta fayda varSOMA.
Phasmophobia korkunç değil ki?Daha açıklayıcı konuşmam gerekirse phamophobia güzeldi fakat 40 50 saatten sonra sıktı beni phamophobia özel bir oyundu o tarz yeniliklerle çıkan bir oyun istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok pahalı olmadığı sürece güzel bir alternatif gibi
Sanırım oyun single player ben multiplayer istiyorum.SOMA.
Remote play özelliği var.Sanırım oyun single player ben multiplayer istiyorum.
Evet ama gerilim dolu bir oyundu devour gibi değilde daha çok gerilim tarzı istiyorum.Phasmophobia korkunç değil ki?