Neler Yeni

Online öğrenilebilecek ve yapılabilecek iş modelleri?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Selam arkadaşlar, aktif olarak 9-6 bazen 9-8 çalışan bir insan olarak bulunduğum sektörden sıkılmış durumdayım ve evden yapabileceğim işler öğrenmek istiyorum bu konuda öneriye ve birazda olsa yardıma ihtiyacım var. Akşamları işten sonra vakit ayırabileceğim rahatça kurslarını veya öğrenme içeriklerini bulabileceğim ve işe dökebileceğim neler var? İstifa edip geçici olarak müşteri temsilcisi, canlı destek gibi işleride düşünüyorum fakat asıl isteğim bu değil tabii ki. Ek gelir amaçlı sosyal medyada içerik üretmek(reels,shorts,tiktok vb) iyi bir fikir mi acaba bunla ilgili de tavsiye alabilirim.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
anonim
Selam arkadaşlar, aktif olarak 9-6 bazen 9-8 çalışan bir insan olarak bulunduğum sektörden sıkılmış durumdayım ve evden yapabileceğim işler öğrenmek istiyorum bu konuda öneriye ve birazda olsa yardıma ihtiyacım var. Akşamları işten sonra vakit ayırabileceğim rahatça kurslarını veya öğrenme içeriklerini bulabileceğim ve işe dökebileceğim neler var? İstifa edip geçici olarak müşteri temsilcisi, canlı destek gibi işleride düşünüyorum fakat asıl isteğim bu değil tabii ki. Ek gelir amaçlı sosyal medyada içerik üretmek(reels,shorts,tiktok vb) iyi bir fikir mi acaba bunla ilgili de tavsiye alabilirim.
kessinlikle yazilim sektorune girmelisin baslangic olarak python dilini ogrenebilirsin

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kessinlikle yazilim sektorune girmelisin baslangic olarak python dilini ogrenebilirsin
Yazılımla ilgili hiiiç bişey bilmiyorum (Lise 1de gamemaker programının kendi dili ve unity öğrenmeye çalışmam hariç) başlamak için python iyi midir? ve bana ne katabilir? Çok uzak olmayan bir gelecekte işe dökülebilir mi?

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
anonim
Yazılımla ilgili hiiiç bişey bilmiyorum (Lise 1de gamemaker programının kendi dili ve unity öğrenmeye çalışmam hariç) başlamak için python iyi midir? ve bana ne katabilir? Çok uzak olmayan bir gelecekte işe dökülebilir mi?
bende bilmiyordum suan universite okuyorum ve bize python , html ayni ands ogrettiler python dilini ogrenmek iyidir ogrenmesi kolay yapay zeka alaninda genelde kullanilir ayrica bir dili ogrendikten sonra diger yazilim dilleri daha kolay gelecektir python ile is imkani var ancak tabi kendi basina yetersiz kalabilir onun yaninda c ve turevleri dillerini ogrenebilirsin birde hocamiz bir dil soylemisti avrupada cok yayginmis unuttum suan aklima gelince soylerim cok onemliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom