Witcher3455
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Online oynamak hangi cod oyunu sizce güzel ?
online pek oynayan yok onu mw seviyorsan mw3 almaya çalışbende alacağım hem bütçe olarak hemde yeteceğini düşündüğüm için mw daha iyi gibi geliyor yılbaşında indirime girmesini bekleyeceğim
![]()
Save 67% on Call of Duty®: Modern Warfare® on Steam
Experience a visceral Campaign or assemble your team in the ultimate online playground with multiple Special Ops challenges and a mix of Multiplayer maps and modes.store.steampowered.com
fiyat bakımından uyarsa onuda alabilirim aslında evetonline pek oynayan yok onu mw seviyorsan mw3 almaya çalış
cod oldum olasılı böyleydi zaten hep hızlı oyundu ben çok seviyorum bf6 oynadım ama codun efektleri daha güzel geliyor banabu zamana kadar cod oynamıs biri degilim ama deneme süresinde oynadıgım black ops 6 hosuma gıttı hızlı ve akıcı geldi nasip olursa indirimde bf 6 yapışırız
hafta sonu alırım dıyodum fakat steam indirimi hafta içi sona ermiş en son ps attıgım için ordakı tarih aklımda kalmıs %45 kaçırdık önümüzdeki zaman umarım. (cod7 çok kötü gözüküyo almam)fiyat bakımından uyarsa onuda alabilirim aslında evet
cod oldum olasılı böyleydi zaten hep hızlı oyundu ben çok seviyorum bf6 oynadım ama codun efektleri daha güzel geliyor bana
Online İçin Her Zaman Son Oyunu Al En Çok Son Oyunda Var Online OyuncuOnline oynamak hangi cod oyunu sizce güzel ?
Battlenette yüzde 50 vardı bende almadım yılbaşına az kaldı bekleyelimhafta sonu alırım dıyodum fakat steam indirimi hafta içi sona ermiş en son ps attıgım için ordakı tarih aklımda kalmıs %45 kaçırdık önümüzdeki zaman umarım. (cod7 çok kötü gözüküyo almam)
Bütçeye uygun çıkmıyor ki oyunlar 2 bin 3 bin 4 binOnline İçin Her Zaman Son Oyunu Al En Çok Son Oyunda Var Online Oyuncu
O Zaman Almasın Warzone Oynasın Arada Zaten Beleş Oluyor Oyunun MultisiBattlenette yüzde 50 vardı bende almadım yılbaşına az kaldı bekleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeye uygun çıkmıyor ki oyunlar 2 bin 3 bin 4 bin
Düşeceği fiyata bağlı normalde zaten 500 düşüyor 200.300.e düşerse bence alinabilriO Zaman Almasın Warzone Oynasın Arada Zaten Beleş Oluyor Oyunun Multisi
öyle diyosunda sunucular dolu olunca benım bi avantajıma degil ki bana yarım saate bir oyun bulması yeterli ben bf2042'de oynadım bf5 de oynadım saat kaç olursa olsun maç bulup giriyordu 700k online olmuş bi avantajını görmüyorum 50 kisilik bi maçtaOnline İçin Her Zaman Son Oyunu Al En Çok Son Oyunda Var Online Oyuncu
öyle diyosunda sunucular dolu olunca benım bi avantajıma degil ki bana yarım saate bir oyun bulması yeterli ben bf2042'de oynadım bf5 de oynadım saat kaç olursa olsun maç bulup giriyordu 700k online olmuş bi avantajını görmüyorum 50 kisilik bi maçta
Bu hangi site acabaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aradaki Fark Şu İçerik Güncellemeleri Olsun Süreklilik Olsun Yeni Oyunda Daha Fazla Durmadan Silah Metası Değişiyor Skinler Vb Geliyor Diğerinde 6 Yıldır Güncelleme Yok Aynı İçeriği Oynuyorsun