Knk ben tr yi 5sene once biraktim eski tadı hiç yok ama eskiler neydi be bazen aklıma geliyor duygulaniyorumBdo hoş diyorlar. Ama neden metin2 yi bırakıyorsun ki hala canlı reis
Reis eskiler güzeldide hala arkadaşın olurda sarıyorKnk ben tr yi 5sene once biraktim eski tadı hiç yok ama eskiler neydi be bazen aklıma geliyor duygulaniyorum
Star Wars The Old Republic steamde beleş ve mmorpg.Beyler boyle metin2 tarzinda online çar kasmalı oyun varni bildiginiz güzel
bence o kadar güzel değil ve metacritic puanı düşükStar Wars The Old Republic steamde beleş ve mmorpg.
Oyunu oynamadım ama görmüştüm söyleyeyim dedim .bence o kadar güzel değil ve metacritic puanı düşük
aynn bende gördüm ama kötü olacağını biliyodum ztn o yüzdn hiç indirmeye yeltenmedimOyunu oynamadım ama görmüştüm söyleyeyim dedim .
Belki oynardım ama çar kasmalı oyunlarla aram hiç yok.aynn bende gördüm ama kötü olacağını biliyodum ztn o yüzdn hiç indirmeye yeltenmedim
Bakarım onaStar Wars The Old Republic steamde beleş ve mmorpg.
Reis ben knight 5 6 sene once biraktim eski tadı yok hicbi oyununKnight Online Hayat Offline