Apex LegendsDediğim gibi lütfen lol ve valorant dışında bir online oyun önerin ya şimdi lol veya valorant'a girip kanser kitle ile uğraşmak istemiyorum .
Minecraft Bulid battle bence sarıyorDediğim gibi lütfen lol ve valorant dışında bir online oyun önerin ya şimdi lol veya valorant'a girip kanser kitle ile uğraşmak istemiyorum .
Paladins , Conqueror's BladesDediğim gibi lütfen lol ve valorant dışında bir online oyun önerin ya şimdi lol veya valorant'a girip kanser kitle ile uğraşmak istemiyorum .
Amazon Prime bedava BF1 ve BFV veriyor. BF1 için bu akşama kadar, BFV için de birkaç hafta kadar vaktin var. İstersen 30 gün deneme alıp oyunları hesabına attıktan sonra Prime'ı iptal edebilirsin. Oyunlar sende kalır.Dediğim gibi lütfen lol ve valorant dışında bir online oyun önerin ya şimdi lol veya valorant'a girip kanser kitle ile uğraşmak istemiyorum .
Amazon Prime bedava BF1 ve BFV veriyor. BF1 için bu akşama kadar, BFV için de birkaç hafta kadar vaktin var. İstersen 30 gün deneme alıp oyunları hesabına attıktan sonra Prime'ı iptal edebilirsin. Oyunlar sende kalır.