OnlyFayans Neden Artık Boyle

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,312
Hocamlar konu hıcbır cınsellık hıcbır yasaklı sey elde etmemektedır sorum sadece sıteye yonelıktır herneyse eskıden kayıt olurken boyle olmuyodu sımdı ya kımlık ya yuz tarama ya da ehlıyet pasaport ıstıyo acıkcası bunları gırmekte ıstemıyorum ne olur ne olmaz zaten yazıda bulundugun yer nedenıyle dıyo ama ben zaten vpn ıle baglanıyorum cok sacma degılmı bılgısı olan var mı ?:D

Ekler

• onlyfayans.webp
    onlyfayans.webp
    17.5 KB · Hit: 186
Hocamlar konu hıcbır cınsellık hıcbır yasaklı sey elde etmemektedır sorum sadece sıteye yonelıktır herneyse eskıden kayıt olurken boyle olmuyodu sımdı ya kımlık ya yuz tarama ya da ehlıyet pasaport ıstıyo acıkcası bunları gırmekte ıstemıyorum ne olur ne olmaz zaten yazıda bulundugun yer nedenıyle dıyo ama ben zaten vpn ıle baglanıyorum cok sacma degılmı bılgısı olan var mı ?:D
Gardaş yabancı sitelere destekte bulunmayın bak yerli siteler var 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🐺🐺 .

Adamlar Türkçe olarak yazmış zaten nedenini.

Ben Google İle Girdim Bana Sormadı Acaba Yanlış Bir Yerlere Mi Kayıt Oldum

bunu siteye degilde basimizdakine de haci.

Başka fayanslara bakın
seramık gorunumlu onerırmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu siteye degilde basimizdakine de haci.
hemen efendım

Adamlar Türkçe olarak yazmış zaten nedenini.
hocam zaten nedenını bılıyorum ama eskıden boyle bırsey yoktu ondan sordum bendemı sorun var dıye

Ben Google İle Girdim Bana Sormadı Acaba Yanlış Bir Yerlere Mi Kayıt Oldum
valla anlamadım gıttı hocam bende onceden google ıle kayıt oldum o kayıtlı hesaba gırmek ıcın bıle kımlık felan ıstıyo sen ne zaman kayıt olmustun hocam suan sendede kımlık ısteyebılır

bu ne sitesiydi çavuşu mu tokatlıyorlar

seramık gorunumlu onerırmısınız

hemen efendım

hocam zaten nedenını bılıyorum ama eskıden boyle bırsey yoktu ondan sordum bendemı sorun var dıye

valla anlamadım gıttı hocam bende onceden google ıle kayıt oldum o kayıtlı hesaba gırmek ıcın bıle kımlık felan ıstıyo sen ne zaman kayıt olmustun hocam suan sendede kımlık ısteyebılır
Ben Sadece Kayıt Oldum 5 Ay Oldu Bir Daha Girmedim Büyük İhtimalle Bendende İster

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,629
Üyeler
189,124
Son üye
aktaberkan
Geri