Aybars Han
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,693
olum hayatsız mısınız ya
Kanka googleda ücretsiz varken neden onlyfansHocamlar konu hıcbır cınsellık hıcbır yasaklı sey elde etmemektedır sorum sadece sıteye yonelıktır herneyse eskıden kayıt olurken boyle olmuyodu sımdı ya kımlık ya yuz tarama ya da ehlıyet pasaport ıstıyo acıkcası bunları gırmekte ıstemıyorum ne olur ne olmaz zaten yazıda bulundugun yer nedenıyle dıyo ama ben zaten vpn ıle baglanıyorum cok sacma degılmı bılgısı olan var mı ?![]()
ya ben de çok yazmayayım dedim ama çıplaklığa da cinselliğe de bu kadar kolay ulaşılan bir devirde bunun için para ödemek.. neyse dediğim gibi çok yazmayayımKanka googleda ücretsiz varken neden onlyfans
yok hocam bı tane ablamız hazıran ıcın uyelıgı free cekmıs yoksa bende para odemeye karsıyım ne ararsan var zaten ınternet alemındeya ben de çok yazmayayım dedim ama çıplaklığa da cinselliğe de bu kadar kolay ulaşılan bir devirde bunun için para ödemek.. neyse dediğim gibi çok yazmayayım
ablamız demek ne curet, olsa olsa ondan delikli tas olur turşu süzmelikyok hocam bı tane ablamız hazıran ıcın uyelıgı free cekmıs yoksa bende para odemeye karsıyım ne ararsan var zaten ınternet alemınde![]()