Neler Yeni

Önümü dahi göremiyorum Yardım PLS

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Lens kullanmanın göz bozukluğunun fazla olmasıyla alakası yok,dediğiniz mantıkla gözlükte takmayın o kadar bozuk değil sonuçta
hayır yaşım elvermiyor hem birde zaten sadece sağ gözümde tembellik var

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
ankarada yaşıyorum deniz yok ve yakında göl falanda yok :(
Olayı kaçırdınız galiba. Demek istediğim gözlüğün iç camına tükürün. Bildiğiniz tükürün yani. Sonra onu parmağınızla yayın yedirin. Sonra gidip suyla yıkayın. Belki çözüm olabilir.
Biz deniz gözlüklerine öyle yapıyorduk çocukluktan beri, işe yarıyordu. Belki yarar diye dedim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olayı kaçırdınız galiba. Demek istediğim gözlüğün iç camına tükürün. Bildiğiniz tükürün yani. Sonra onu parmağınızla yayın yedirin. Sonra gidip suyla yıkayın. Belki çözüm olabilir.
Biz deniz gözlüklerine öyle yapıyorduk çocukluktan beri, işe yarıyordu. Belki yarar diye dedim.
sağolun deniyorum :D

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hayır yaşım elvermiyor hem birde zaten sadece sağ gözümde tembellik var
1605280303675.png

Bence şansını lensten yana bir dene,çok büyük rahatlık bence maske takıp buhar olmayan insan görmedim çünkü,ayrıca ıslak mendile benzer bir mendil vardı her paketin içinden 1 tane çıkıyor kullan at şeklinde,bu mendil ile camlarını sildiğin zaman bir süre buhar yapmıyordu bunu bir deneyebilirsin belki.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Bence şansını lensten yana bir dene,çok büyük rahatlık bence maske takıp buhar olmayan insan görmedim çünkü,ayrıca ıslak mendile benzer bir mendil vardı her paketin içinden 1 tane çıkıyor kullan at şeklinde,bu mendil ile camlarını sildiğin zaman bir süre buhar yapmıyordu bunu bir deneyebilirsin belki.
öneriniz için sağolun

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Top Bottom