Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
bir aralar 2000 btl ye a6 işlemcili 3020se işlemcili laptoplar geliyodu .sizce 2000 tl ye Önümüzdeki aylarda bir daha bu paraya lptop gelir mi? teşekkür ederi,m.
inşallah hocam.İlla gelir çünkü bir döngü var sürekli aynı ürünler
Bence kesinlikle gelir. Uzaktan eğitim döneminde olduğumuz için de birçok öğrencinin laptopa ihtiyacı var.bir aralar 2000 btl ye a6 işlemcili 3020se işlemcili laptoplar geliyodu .sizce 2000 TL ye Önümüzdeki aylarda bir daha bu paraya lptop gelir mi? teşekkür ederi,m.
Bunları ben niye göremiyorum?
reis 2019 katoloğumuş şimdi gördümBunları ben niye göremiyorum?
hocam umarım 21 kasıma kadar gerekli parayı temin ederim. ama geçen senenin değil dimi? trollemiyorsun beni?
a101 bu hafta: bu hafta laptop verem.İlla gelir çünkü bir döngü var sürekli aynı ürünler
Bende alıp satacaktımreis 2019 katoloğumuş şimdi gördüm
vallahi kusura bakma yeni gördüm geçen seneninmişhocam umarım 21 kasıma kadar gerekli parayı temin ederim. ama geçen senenin değil dimi? trollemiyorsun beni?
kurnazBende alıp satacaktım![]()
Sorun değil hocam, zaten pek mümkünü yok, bu seneye göre 1500 TL ye kalmaz. Geçen sene 9. Nesil i5 laptop u 2500 e alıyorduk..vallahi kusura bakma yeni gördüm geçen seneninmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kurnaz![]()
acaba powerbank gelirmiSorun değil hocam, zaten pek mümkünü yok, bu seneye göre 1500 TL ye kalmaz. Geçen sene 9. Nesil i5 laptop u 2500 e alıyorduk..