Neler Yeni

Önyargılardan Kurtulun Fırsatı Kaçırmayın Jahrein-arc Win

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İleride değiştirmek istediğimde ikinci elde muhtemelen fiyatı ölecek bir ürüne yatırım yapmam açıkçası. Hele ki ekran kartlarının düşüşte olduğu şu zamanlarda.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Hocam ne kadar süredir kullanıyorsun gerçekten şöyle sağlam bi anlat bize izlenimlerini tecrübelerini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birileri bu kartlarla sağlam bir hazır sistem çıkarırsa ancak o zaman popüler olmaya başlar ve ancak o zaman gerçekten kart hakkında hakiki bilgilendirmeler alabiliriz.
1-2 aydır kullanıyorum hocam bi skntıyla karşılaşmadım. Kasma donma kitlenme reset atma gibi bişey olmadı. Sıcaklık olarak da gayet iyi geldi bana last of us da uzun süre oynasan bile 71 dereceyi görmüyor en son 70 e kadar dayanıyor. Cs go vs skntısız oynuyorum ilk başlarda direct x 9 oyunlarda sıkıntı oluyormuş heralde bende almadan herkes onu diyordu ama sonradan güncellemeyle çözmüşler yeni eski birçok oyunda denedim sorunsuz oynuyorsun sadece zula da arada ekran yırtılma gibi bişeyle karşılaştım ama oda oyundanmıdır ekran kartından mıdır tam bilemiyorum. Ama şunu mutlaka söylemek lazım bu kartı alacak kişinin bios dan resize bar açması lazım eğer anakartın bu desteği yoksa bu kartı almayın sıkıntı oluyor. O yüzden hazır sistemlerde bu özelliğe sahip anakrtla çıkartıyorlar ama dışarıdan tek olarak alacak kişi resize bar özelliğine mutlaka dikkat etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleride değiştirmek istediğimde ikinci elde muhtemelen fiyatı ölecek bir ürüne yatırım yapmam açıkçası. Hele ki ekran kartlarının düşüşte olduğu şu zamanlarda.
Bu karta 3060 parası verip alın demiyoruz zaten adamlar 1650 li sistemi 10 bine satıyor. 1660s parasına 3060 alıyoruz böyle düşünmek lazım yarın öbür gün satarkende gerekirse ucuz satarsın yine zarar etmezsin fazla vermedin ki zaten alırken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,230
Üyeler
165,493
Son üye
Yuryy
Top Bottom